Klompen

Klompen kopen uit Zeeland. Op zoek naar een goede pasvorm. Natuurlijk  een prima kwaliteit. Klompenmakerij Traas heeft voor u een prima kwaliteit. Met ruim 100 jaar ervaring. Gemaakt in eigen klompenmakerij.
De machines en het vakmanschap waarborgt een goede kwaliteit. Oer degelijke machines van meer dan 60 jaar oud leveren een perfecte product.
Gemaakt in 37 maten. Vanaf 13 centimeter oplopend met een halve centimeter tot en met 31 cm....


Populierenhout of wilgenhout zijn de houtsoorten. Bovendien groeien de bomen in de Zeeuwse klei. Waar ze al meer dan 40 jaar CO2 hebben opgenomen. Worden door een regionale bomenrooier omgezaagd. En naar de klompenmakerij vervoerd.  Via de korte keten.

Omdat we Zeeuws hout verwerken en in Zeeland gemaakt, zijn deze een Zeker Zeeuws® product. Het hout dat wordt verwerkt is van een perfecte kwaliteit. En zeer belangrijk, zorgen voor een langere levensduur.

Er zijn 2 modellen. Naast de traditionele standaard houten klompen. Hebben we ook de houten trip klompen. Ook wel lage of vrouwen klompen genoemd. De klompen met een riempje, of leren kap op de wreef. Ook weer een uitkomst bij een lage of hoge wreef.

De klompen worden in standaard kleuren geschilderd.  Maar ook in allerlei andere frisse kleuren. Ook de kinderklompjes zijn er in allerlei flitsende kleuren. Ook met tekst erop. Kortom een groot en kleurrijk aanbod.
Heeft u vragen, staat u maat of kleur er niet bij? Bel of mail ons gerust.


Toont alle 12 resultaten

Toont alle 12 resultaten