Schoenklompen

Gun je voeten de klomp schoenen van klompenmakerij Traas

Let op prijzen en voorraad kunnen afwijken van de vermelde gegevens.

Klompen zijn historisch onlosmakelijk verbonden met Nederland. Onze houten klompen zijn bekend over heel de wereld. Hoewel onze traditionele klompen hartstikke leuk zijn, kan het zijn dat je graag meer comfort wilt dan die de houten variant biedt? In dat geval kun je kiezen voor klompschoenen. Deze zijn een combinatie van schoenen en klompen, waardoor je ze behalve voor het werk ook in je vrije tijd kunt dragen. Zorg wel dat je een paar van de beste kwaliteit neemt om te profiteren van een optimaal draagcomfort. Bij klompenmakerij Traas ben je daarvoor op het perfecte adres. Wij bieden namelijk naast schoenklompen van het merk Simson ook de Euro-dan met stalenneus. Deze twee merken hebben een uitstekende kwaliteit en hebben bovendien een goede pasvorm. Ook wordt iedere klompschoen van dit merk in Nederland gemaakt.
Ook in ons assortiment is de tuinklomp Nora. Een goede vervanger voor de niet meer te leveren Jolly.
...

Kies schoenklompen met de juiste zool

In onze onlineshop vind je allerlei varianten van klomp schoenen. Het eerste waar je op moet letten is de keuze van het soort zool. Er zijn namelijk twee types: een houten zool en een polyurethaan zool. Klompschoenen voor dames of heren met een houten zool bieden veel draagcomfort. Het hout zorgt voor een goede pasvorm en werkt isolerend. Dit is ideaal om op koude winterdagen je voeten warm te houden. Is het zomer? Dan blijven je voeten dankzij het hout juist koel. Om makkelijker te lopen zijn de hak en de loopzool van PVC. Een schoenklomp met polyurethaan of afgekort PU heeft een houten voetbed, maar is het onderwerk gemaakt van PU. Je hebt dus het voordeel van het draagcomfort van het hout, maar je loopt zachter. Een PU-zool wordt namelijk ook een fluisterzool genoemd, doordat deze tijdens het lopen bijna geen geluid maken. Ook veren dit soort zolen licht.

Klompschoenen kopen: ontdek allerlei stijlen bij klompenmakerij Traas

Wanneer je op zoek gaat naar een paar schoenklompen dan hebben wij allerlei leuke modellen voor jou. Zo hebben wij ze met een open of dichte hiel en kun je kiezen voor kappen en polsterranden. Behalve het draagcomfort speelt ook de look een belangrijke rol. Voor zowel klompschoenen voor heren als dames hebben we allerlei modieuze of juist traditionele uitvoeringen. Misschien wil je ze het liefst in effen zwart of bruin? Zodat je ze, dankzij de neutrale uitstraling, eenvoudig met zoveel mogelijk kledingcombinaties kunt combineren. Of misschien wil je liever een vrolijke noot aan je outfit toevoegen door een van de schoenklompen te kopen met een bloemenprint. Verder kun je een tuinklomp bestellen die je ook prima in je vrije tijd kunt dragen.

Klompschoenen kopen voor jong en oud

Klompenmakerij Traas heeft klompschoenen voor dames, heren en kinderen. De maten variƫren van 24 tot en met 48. Neem dus snel een kijkje in onze collectie, want bij ons kun je dus goede schoenklompen kopen voor het hele gezin!


Toont alle 10 resultaten

Toont alle 10 resultaten