Zeeuwse knopen drop in bewaarblik

6.59

Zeeuwse knop drop in Zeeuwse knop bewaarblik. Inhoud 250 gram heerlijke drop. Uit het deksel is een mooi Zeeuwse knop gemaakt.

Op voorraad

Art.nr.: 86148040 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Zeeuwse knopen drop in bewaarblik. De inhoud van het blik is 250 gram Zeeuwse knopen drop. Het blik heeft een deksel in de vorm van een Zeeuwse knoop. Wanneer je het papier er afhaal heb  je een mooi bewaar blik.

Een mooi blik , maar waar gaat het eigenlijk om, natuurlijk gaat het om de drop die in het blik zit. Als het blik open is, kun je het snel gebruiken als bewaarblik, want je kunt er niet vanaf blijven.
De Zeeuwse knopen drop is heerlijk van smaak. Een drop voor de echte drop liefhebber....

De Zeeuwse knopen drop is ook verkrijgbaar in een zakje van 400 gram. Kan als na vulling gebruikt worden.

Ingrediënten: Suiker, verdikkingsmiddel in de vorm van Arabisch gom, glucosestroop, gemodificeerd zetmeel, gelatine, salmiakzout, zoethoutwortelextract, E 150 c, natuurlijke aroma’s, palmolie als plantaardige olie en bijenwas als glansmiddel.

De Zeeuwse knopen drop heeft zoals de naam al zegt de vorm van de Zeeuwse knoop. De knoop droegen de boeren op hun Zeeuwse kledendracht. Twee grote zilveren sieraden. Elke streek had zijn eigen vorm van knoop. Wil je meer lezen over de Zeeuwse knoop klik dan op deze link.

In de Zeeuwse knopen drop in bewaarblik is er ook de Winegum Zeeuwse knopen en Zeeuwse knopen pepermunt.

Daarom, Zeeuwse knopendrop is leuk om te geven en leuk om te krijgen.


Extra informatie

Gewicht 1 kg