Zeeuwse knop drop

Drop van Zeeuwse knoop. Zachte drop. Verpakt in een zak van 400 gram. De ronde drop heeft de vorm van een Zeeuwse knop.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 86148049 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Zeeuwse knop drop . Een zak overheerlijke  zachte drop. Met een zilte smaak. Van deze drop zijn er ook de Salmiak en de Winegums . 
Heerlijke drop. Hoe heerlijk. Nou, je kent het wel, doet de zak open. Pak er één en nog één. En voor je het weet is de zak leeg.

...

Zoals deze heerlijke drop proef je er maar weinig. Leuk is de drop vorm.  De Zeeuwse knoop. Immers zijn er al heel veel spullen in de vorm van de Zeeuwse knoop. Dus we noemen het gewoon een Zeeuwse drop. Dat houdt toch in dat deze wel heel lekker moet zijn. Al komt de drop niet direct uit Zeeland. De vorm van de Zeeuwse knop drop geeft er wel een Zeeuws tintje aan.

Drop is eigenlijk een typisch Nederlands product. Wat is eigenlijk drop .
In de drop proef je zoethout. In de wortel van zoethoutplant zit Glycerhizine. Dat zorgt voor de smaak. Maar dit is niet het enige ingrediënt van een lekker dropje. Er zitten ook onder andere zetmeel en gelatine in. Deze zorgen voor de binding. Natuurlijk bevat het suiker en water in.  Dan nog de kleur van de Zeeuwse knop drop. Dat komt door koolstof of karamel. Ook zitten er geur en smaakstoffen in.

De Zeeuwse knop is zijn er ook in salmiak en win gum

Ook deze drop past bij de Zeeuwse streekproducten.

TIP: Ook is er de Zeeuwse knoop chocolade.


Extra informatie

Gewicht 0.45 kg
Snoep

Snoep