Zeeuwse Streekproducten

Zeeuwse streekproducten.  Zeeuwse producten zonder, maar ook met het Zeker Zeeuws ® Keurmerk.  Zo zijn er de Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen en Zeeuwse jam. En Zeeuwse streekproducten gerelateerd aan Zeeland.
Wil je Zeeuwse Streekproducten pakketten neem contact met ons op  info@klompen.com   Of bel ons 0113 561438 ...

Heerlijk Zeeuwse jam van  jammakerij  ‘t Siepje.
Daarbij ook de mosterd van Ton. Mosterd gemaakt naar een al oud recept.
Dan ook een hele keur aan Zeeuwse bieren. Gebrouwen in diverse Zeeuwse brouwerijen. Daarnaast staan ook de Zeeuwse wijnen in onze schappen. Gemaakt van Zeeuwse zon gerijpte druiven.

Van de Zeeuwse streekproducten die we hebben. Zijn wel de melen van molen “De vijf gebroeders” uit Heinkenszand heel bijzonder.

De typisch Zeeuwse boter babbelaars zijn alom heel bekend. De heerlijk zoete verwennerij van Diesch. Verkrijgbaar in de herkenbaar blauwe blikjes met foto’s van mannen, vouwen en kinderen in de Zeeuwse kledendracht en op klompen.

Bijzondere streekproducten zijn ook de vele Zeeuwse bieren. De kwaliteit van deze bieren is goed tot zeer goed. We hebben bieren van onder andere Vermeersen, Barbier bieren, Zeeuws Biergenot en van Dutch Bargain. De meeste brouwerijen zijn te vinden in Zeeuws Vlaanderen.

In Zuid Beveland daar zijn de lokale producten uit Zeeland, Jammen van het Siepje en de wijnen van de Toffe Peer.

Op Schouwen-Duiveland zijn de lokale producten uit Zeeland, wijnen van “de Kleine Schorren”  en de mosterd van Ton.

Daarbij, al deze  Zeeuwse streekproducten kun je zien en kopen in onze typische klompenwinkel in het Zeeuwse Heinkenszand. Heerlijke lokale producten.

Het Zeker Zeeuws ® Keurmerk houdt toezicht op de waarborg van het keurmerk. Het product moet geteeld worden in Zeeland en/of gemaakt worden in Zeeland.

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.
KOOP LOKAAL.  FIJN VOOR ONS ALLEMAAL.