Zeeuwse Streekproducten

Zeeuwse Streekproducten. We hebben Zeeuwse producten zonder.  Maar ook met het Zeker Zeeuws ® Keurmerk.  Zeeuwse Streekproducten als bieren, sappen en jam.
...

Heerlijk jammen van het jammakerij  ’t Siepje. Daarbij ook de mosterd van Ton. Mosterd gemaakt naar een al oud recept. Dan ook een hele keur aan bieren. Gebrouwen in diverse Zeeuwse brouwerijen. Daarnaast staan ook de Zeeuwse wijnen in onze schappen. Gemaakt van in Zeeuwse zon gerijpte druiven.

Van de Zeeuwse streekproducten die we hebben. Zijn wel de melen van molen “De vijf gebroeders” heel bijzonder.

De Zeeuwse boter babbelaars zijn alom heel bekend. De heerlijk zoete verwennerij van Diesch. Verkrijgbaar in herkenbaar blauwe blikjes met foto’s van mannen, vouwen en kinderen in de Zeeuwse kledendracht.

Bijzondere Zeeuwse Streekproducten zijn ook de vele Zeeuwse bieren. De kwaliteit van deze bieren is goed tot zeer goed. We hebben bieren van onder andere Vermeersen, Barbier bieren en van het Brouwerslokaal. De meeste brouwerijen zijn te vinden in Zeeuws Vlaanderen.

Zeeuwse producten van Zuid Beveland die zijn er natuurlijk ook. Zoals de Jammen van het Siepje en de wijnen van de Toffe Peer.

Zeeuwse producten van Schouwen-Duiveland  Met de Wijnen van “de Kleine Schorren”  en de mosterd van Ton.

Daarbij, al deze  Zeeuwse producten kun je bewonderen en kopen in onze klompenwinkel in het Zeeuwse Heinkenszand.