Zeeuwse Streekproducten

Zeeuwse producten met keur merk. Maar ook zonder het keurmerk Zeker Zeeuws ®  Zo zijn er de Zeeuwse bieren. Verder de Zeeuwse sappen en Zeeuwse jam.
En  daarbij alle Zeeuwse streekproducten gerelateerd aan Zeeland.
Wil je Zeeuwse Streekproducten pakketten, kom dan naar onze
Klompenwinkel aan de Westdijk 3 4451 RD Heinkenszand.

Of neem contact met ons op  info@klompen.com .
Of bel ons 0113 561438 ...

Zeeuwse jam van  ’t Siepje.

Echt heerlijke Jam van ’t Siepje. Want dan proef je het fruit. En dan ook nog eens een groot assortiment van jam smaken.

Zeeuwse mosterd van Ton

Daarbij ook de mosterd van Ton. Als je mosterd zoekt naar een al oud recept. dan moet je de mosterd van Ton proeven. Ook zijn er meerdere soorten mosterd verkrijgbaar.

Zeeuwse bieren.

Dan hebben we ook een heel assortiment aan Zeeuwse bieren. Uiteraard gebrouwen in  Zeeuwse brouwerijen. Een ruime sortering van wel 60 verschillende bieren. Allemaal met passie gebrouwen door onze Zeeuwse bier brouwers.
Een Zeeuws streekproduct waar we trots op zijn.

Daarom zijn het ook bijzondere Zeeuwse streekproducten. De kwaliteit van deze bieren is goed tot zeer goed. We hebben bieren van onder andere Vermeersen, maar ook van Barbier bieren. Verder ook de bieren van Zeeuws Biergenot en van Dutch Bargain.
De meeste brouwerijen zijn te vinden in Zeeuws Vlaanderen.

Zeeuwse wijnen

Ook de Zeeuwse wijnen staan in onze schappen. Wijn gemaakt van druiven gerijpt in de Zeeuwse zon. Zeeuwse wijnboeren die alle kennis en passie in de strijd gooien op de beste wijn te maken. En dan moeten we zeggen dat lukt ze met glans.

Melen van de molen de vijf gebroeders.

Van alle Zeeuwse streekproducten die we hebben, is wel het meel van molen “De vijf gebroeders” uit Heinkenszand heel bijzonder.
Ook het heerlijke pannenkoek meel.
Daar kun je nou echt heerlijke pannenkoeken van bakken.

Zeeuwse boter babbelaars.

De typisch Zeeuwse boter babbelaars zijn alom heel bekend. De heerlijk zoete verwennerij van Diesch. Verkrijgbaar in de herkenbaar blauwe blikjes met foto’s van mannen, vouwen en kinderen in de Zeeuwse kledendracht en op klompen.

Alle eilanden en gebieden in het Zeeuwse

In Zuid Beveland daar zijn de lokale producten uit Zeeland, Jammen van het Siepje en de wijnen van de Toffe Peer.

Op Schouwen-Duiveland zijn de lokale producten uit Zeeland, wijnen van “de Kleine Schorren”  en de mosterd van Ton.

Daarbij, al deze  Zeeuwse streekproducten kun je zien en kopen in onze typische klompenwinkel in het Zeeuwse Heinkenszand. Heerlijke lokale producten.

Het Zeker Zeeuws ® Keurmerk houdt toezicht op de waarborg van het keurmerk. Het product moet geteeld worden in Zeeland en/of gemaakt worden in Zeeland.

Alle Zeeuwse streekproducten in onze klompenwinkel.

Wanneer je naar de Westdijk 3 4451 RD Heinkenszand komt, dan kun je daar alle Zeeuwse streekproducten vinden.

Daarom, Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.
Dus, KOOP LOKAAL.  FIJN VOOR ONS ALLEMAAL.