Klompen voor heren, dames en kinderen

Dames klompen

Uiteraard zijn klompen ook makkelijk voor dames, zowel voor het werk als vrijetijd. Damesklompen zijn ook de originele houten klompen, maar dan misschien in een leuk kleurtje geschilderd. Roze geschilderde klompen, dames, dat is echt blits. Of in één van de regenboogkleuren dat is helemaal schitterend. En dan met of zonder leuke print erop.

Damesklompen zijn ook de puur natuur, blanke geschuurde klompen. Met de mooie houtnerf, waardoor elke klomp uniek is.
Het is toch zo heerlijk, het dragen van klompen dames. Lekker warm in de winter.
Zo maar even aan te schieten om even naar buiten te gaan. Ook is er de traditionele gele klomp voor dames.  Kortom dames klompen voor iedere smaak. Zo heb je damesklompen voor de vrijetijd. Maar ook de stoere dames klompen voor het werk. Veilig, makkelijk en warm.

Klompen voor dames zijn ook de tripklompen. Ook wel dames klomp of lage klomp genoemd. Houten klomp met een leren riempje of leren kap op de wreef.

En wat te denken van damesklompen in de kleuren van het Zeeuwse meisje. Heerlijk felle kleuren van de regenboog.

Schoenklompen voor dames

De klompschoenen voor dames. Dit zijn populaire dames klompen met een kap van leer. Zo zijn er de klompschoenen voor dames in diverse kleuren. En dan met een houten zool of een zachte zool van kunststof. Ook deze zijn er zowel voor werk als vrijetijd.
Werkklompen dames, zijn er ook als klompschoenen voor dames. Zelf met een stalen neus. Echte werkklompen voor dames die veilig zijn.

Heren klompen

Wij hebben een ruim assortiment klompen voor de heren. Uiteraard de echte originele houten heren klompen. In naturel, puur natuur. Dan zijn er ook de geschilderde klompen voor heren. In traditionele geel, als ook in transparant met bruine bies. Rood, geel en oranje. Verder in alle kleuren die je zelf wil. Met de bekende bies of effen. Wel apart bestellen.

Heren klompen zijn ook ideaal op de camping. Je krijgt met klompen aan geen natte voeten in het gras.

Er zijn mensen die de vierdaagse op heren klompen lopen. En dit ook niet anders zouden willen. Geen blaren op je voeten. Geen voeten die op het eind van de dag moe zijn.

De klompen zijn ook zeer geschikt als werkklompen heren. Zoals stratenmakers, maar ook mensen met een agrarisch beroep. De werkklompen voor heren zijn veilig. Wanneer een dier, paard of koe op de klomp gaat staan heb je geen pijnlijke voet.Het kan ook niet missen dat er heren klompen zijn, met het wapen van Zeeland erop. Deze hebben een blauwe rand en het wapen van Zeeland erop.

Werkklompen heren zijn er ook voor de boeren, lekker veilig door de houten kap.

Klompschoenen heren

Schoenklompen voor heren zijn er in diverse uitvoeringen. En zijn geschikt voor zowel vrijetijd als voor het werk.

Werkklompen voor heren zijn er ook met stalen neus. Schippersklompen waren de eerste klompschoenen, als afgeleide van de houten klomp.

Kinderklompen

Heerlijk klepperen op de houten kinderklompjes. Klompen voor kinderen wat altijd leuk is. In allerlei kleuren. De felle kleuren van de regenboog. Springen altijd in het oog. Met of zonder print. De kleinste kinderklompjes met het ranke spitse neusjes.

Kinderklompjes zijn ook leuk om als kraamcadeau te geven, leuk met een naam en datum op de kinderklompen.

Houten kinderklompen, waar zelf liedjes over werden gemaakt. Denk maar aan “Hannes loop op klompen” en “twee emmertjes water halen”

Zijn voor een kind zijn gezond en zorgen voor een goede ondersteuning van de voet. Daarbij activeert de klomp bij elke stap de achillespees.

Ook voor kinderen ideaal. Geen veters te strikken. Hup, aanschieten en weg er mee.

Voor kinderen vanaf schoenmaat 20. Zorg ervoor dat kinderklompen passen. Vooral niet te groot kopen. Want dan zijn de kinderklompjes te ruim en kunnen ze te makkelijk zwikken met hun voetjes. Klompen en kind moeten één zijn op de houten kinderklompjes.