Geschilderde houten klompen

15.0027.00

Geschilderde houten klompen. Transparant gelakt met bruine bies. Draagklompen met een goede pasvorm. Klompen kopen bij de vakman. Kwaliteit van hout en afwerking zijn prima. Gemaakt van Zeeuws hout.

Wissen
Art.nr.: 81005 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Geschilderde houten klompen. Met bruine bies print. De alom bekende houten klompen. Transparant gelakt met bruine bies. Hierdoor blijft de hout nerf goed zichtbaar. Een must voor de echte klompen drager. Klompen kopen van een prima kwaliteit.

Voor vragen kunt u bellen tijdens kantoor uren naar, 0113 561438. Gratis omruilen!

...


Bovendien, kies voor  Zeker Zeeuws®. Gemaakt van Zeeuws hout. Een wat zwaardere klomp, met meer loop uren. Kies bij houten klompen kopen van goede kwaliteit en pasvorm. Met de juiste maat voering.
Bij ons in de klompenwinkel klompen kopen, betekend kopen bij de maker van de klompen.  De houten draag klompen, worden voorzien van water gedragen verf.

Kwaliteit klompen gemaakt in onze eigen klompenmakerij.  Klompenmakerij Traas uit Heinkenszand. Deze geschilderde houten klompen zijn van populieren hout gemaakt.

De klompenmaker besteed veel aandacht aan de kwaliteit van de houten klompen. Wil je klompen kopen wil je wel kwaliteit kopen. Dit begint met het houtsoort, maar ook de pasvorm.
Dat de klomp mooi geschilderd is, is natuurlijk van belang. Maar de afwerking aan de binnenzijde is het belangrijkste. Mooi uitgeboord en netjes geschuurd. Waarbij de randen ook de nodige aandacht krijgen. Zodat deze mooi afgerond zijn en dan vooral aan de kap.

Houten klompen zijn ideaal om in de tuin te dragen. Of rondom het huis. Gemakkelijk schoeisel bij het uitlaten van de hond.
Er zijn mensen die de 4 daagse op klompen lopen.

Naast de geschilderde houten klompen met bruine bies, zijn er ook de traditioneel geschilderde houten klompen in gele klompen .

Voor de juiste maat klompen kunt u kijken op de maattabel.

Klompen natuurlijk goed.  Zeeuws streekproduct.


Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Kleur

Transparant/bruin