Over ons

Maak kennis met Jaap en Joke Kramer, de eigenaren van Klompenmakerij Traas uit Heinkenszand, in de provincie Zeeland.

Joke,  geboren en getogen in het Zeeuwse Ovezande.

Even voorstellen, Joke,  geboren en getogen in het Zeeuwse Ovezande. Wanneer zij in furie gaat vertellen, komt het Zeeuwse accent al snel naar boven.  Joke staat in het (zomer)seizoen op de toeristen markten. Op maandag en dinsdag vindt u haar vanaf mei, tot en met september op de toeristenmarkten in Domburg en Zoutelande. Op zaterdagen gaat zij ook naar diverse andere markten en evenementen. Naast de verkoop op markten is de winkel Joke haar passie. Zij geeft graag advies over alles wat er  in de winkel te koop is. Klant tevreden, Joke tevreden.

Even voorstellen Jaap, ook Jaap is een Zeeuw in hart in nieren, geboren op het mooie dorpje Nisse. Hij werkt al vanaf zijn 14e jaar bij de klompenmakerij. En kent alle kneepjes van het klompen vak.
Je kunt Jaap meestal vinden in de klompenmakerij, waar hij met veel vakkennis en inzet kwaliteit klompen maakt met een goede pasvorm.  Kwaliteit is voor Jaap een must.
Daarnaast is duurzaamheid een belangrijk punt. Zeeuwse houten klompen van Zeeuws hout is zijn streven. De korte cirkel. Hij is er dan ook trots op dat de klompen het certificaat  Zeker Zeeuws® streek product hebben. Gemaakt in Zeeland van Zeeuwse grondstof.

Even voorstellen Marjo, Marjo nóg een echte Zeeuwse. Marjo is de enigste medewerkster in dienst van de klompenmakerij. Zij doet naast het schuren en schilderen van de klompen, allerlei hand en spandiensten. Daarbij horen, klanten helpen in de winkel, schoonmaakwerk, administratie, webshop orders inpakken, enz. Marjo kan ook hele leuke pakketten maken. Als je belt, zal je vaak Marjo aan de lijn krijgen.