Zeeuwse knop drop rood

Zeeuwse knop drop in een bewaar blikje Daarbij een rood deksel in de vorm van een Zeeuwse Knop. Blik met heerlijke zoete drop. Ook verkrijgbaar in allerlei kleuren van deksel.

 

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 8718819866275 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Zeeuwse knopen drop met een rood deksel in de vorm van een Zeeuwse knop. In het bewaar blikje zit  250 gram  zachte zoete Zeeuwse knop drop.

Zeeuwse knop drop rood.  In een bewaar blikje met de bedoeling dat je dit blikje kan hergebruiken.  Omdat er een prachtig deksel van een Zeeuwse knop op het blikje zit. Maar wat het belangrijkste is. Uiteraard de inhoud, heerlijke Zeeuwse knopen drop. Die heeft een zoete smaak en is ook zacht.  Inhoud van het blikje is 250 gram
...

Zo is er een een heel assortiment drop. En wel in de mooie blikjes. Zo hebben we ook nog de  Zilte Zeeuwse knoop drop , maar ook de Zeeuwse knop drop blauw en ook  Zeeuwse knop fruitdrop duo . In de Zeeuwse knop hebben we ook een bewaarblikje met Zeeuwse knop pepermunt.  Verder is er ook het blikje met salmiakdrop. Voor de echte snoeper.

Al deze heerlijke drop  kun je terug vinden in onze fysieke winkel in Heinkenszand. En uiteraard zie je daar nog veel meer Zeeuwse streekproducten.


Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Snoep

Drop

Zeeuwse knop

Drop

Andere suggesties…