Zeeuwse vlag

Zeeuwsevlag. Diverse maten Zeeland vlaggen. Bijvoorbeeld fiets vlag maar ook een grote vlag om in de mast te hijsen. Zeeland vlag met wapen van Zeeland.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 82059000 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Zeeuwse vlag.  Er zijn Zeeland vlaggen verschillende grote. Zo is er een  grote vlag voor de mast in de tuin.  Terwijl er ook een mooie driehoeksvlaggetje zijn voor je fiets. Tenslotte willen Zeeuwen toch laten zien dat ze een echte Zeeuw zijn. Daarom vlag in top!
Hier kun je vlaggen bestellen voor een eerlijke prijs. Want laten we eerlijk zijn een Zeeuwse vlag koop je bij een Zeeuws bedrijf.  ...

‘Luctor et Emergo’ komt voor op veel oude munten als devies van de moed en vastberadenheid van Zeeland.

Naast de Zeeuwse vlag  zijn er meerdere producten met de wit/blauwe banen en het Wapen van Zeeland.  Terug te vinden op kop en schotel, maar ook op petten.

De alom bekende en krachtige spreuk “Ik worstel en blijf boven” dateert al uit ongeveer 1585. Veel Zeeuwen zien dit als een spreuk die bij de Zeeuwen hoort.

Wil je meer weten over de  Zeeuwse vlag. Kijk dan bij de vlag en zijn wapen.

Zo is de vlag wel geen Zeeuws streekproduct. Maar toont wel de Zeeuwse roots.

Woon je in de buurt van Heinkenszand. Kom dan kijken in onze winkel. Je kunt daar alle maten en soorten vlaggen bekijken en kopen. Alles in onze Klompen winkel. Met heel veel Zeeuwse streekproducten.

Dan is een het maken van een mooie wandeling, fietstocht, autorit of met de (elektrische) solex ook heel mooi. Het Landschapspark Borsele is een uniek gebied. Met een grote verscheidenheid aan producten, beleving en landschap. En als je dan door het gebied gaat. Zie je hoeveel Zeeuwen de Zeeuwse vlag in top hebben.  Eigenlijk kom je de Zeeuwse vlag overal tegen. Op campings door heel Europa.

De kleinste vlag die we hebben is het tafel vlaggetje.


Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar