Chocoladereep melk met babbelaar

Chocoladereep melk met babbelaar. Chocolade met echte stukjes babbelaars. Maar ook als ingrediënt Zeeuws Zout.  inhoud 100 gram.  Zeeuws streekproduct.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 82165012 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Chocoladereep melk met babbelaar.  Een Fairtrade product. Over heerlijk. Voor de echte snoeper.

...


Weet je, Diesch staat bekent om zijn babbelaars. Maar is een uitdaging aan gegaan. Niet allen is het Chocolade met Babbelaars, maar ook met Zeezout.  Wat heeft gezorgd voor een verrassend product. Met een heerlijke smaak.
Verder is deze reep er ook in puur chocolade en chocolade babbelaar reep wit.  Daarnaast ook in witte chocolade. Alle drie een Zeeuwse lekkernij.

De Chocoladereep melk met babbelaar. Vooral bijzonder is dat er Zeezout inzit. Maar, verder zitten er de volgende producten in. Zoals Rietsuiker, Cacaoboter, Melkpoeder, Cacaomassa. Verder Glucosestroop, Boter (melk), Palmolie, Sojalecithine.  Tot slot ook Melasse, Zout. Cacao minstens 39,6%. Melkbestanddelen 19,2%.
Kan sporen van noten bevatten. Ingrediënten, verhandeld in overeenstemming met de Fairtrade voorwaarden, totaal 76,8%.
Dus ook deze Chocoladereep melk met stukjes babbelaar is Fairtrade.

Ook is het biologische gecertificeerde ingrediënten; totaal 99,6%.
Droog bewaren 12-18˚C / 53,5-65˚F

Zeeuwse streekproduct is ook Chocoladereep melk met babbelaar. Met Zee Zout.  Zeeland staat bekend om al zijn streekproducten. Dat varieert van klompen, tot bieren wijnen en likeuren. Uiteraard onze Zeeuwse mossel zijn een Zeeuws streekproduct. Maar op het gebied van chocolade zeker ook.
Zeeuwse producten geteeld en gemaakt in Zeeland. Zijn Zeker Zeeuws product.

Natuurlijk kun je de chocoladereep met babbelaar ook kopen. En wel in onze Klompenwinkel in het Zeeuwse Heinkenszand. Want het is een Zeeuws streekproduct.

Tip de heerlijke Zeeuwse hartjes chocolade.


Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Snoep

chocolade