Chocoladereep puur met babbelaar

Chocolade reep puur met stukjes babbelaar. Deze reep van 100 gram is gemaakt van Fair traden chocolade. Een heerlijk Zeeuws streekproduct.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Chocoladereep puur met babbelaar.  Daarom puur snoep genot. Gemaakt van Fairtrade chocolade.

...


Diesch staat bekent om zijn babbelaars. Maar is een uitdaging aan gegaan. Chocolade met Babbelaars. Wat heeft gezorgd voor een verrassend product. Met een heerlijke smaak.
Verder is deze reep er ook in melk chocolade. Maar ook in witte chocolade. Alle drie een Zeeuwse lekkernij.

De Chocoladereep puur met babbelaar. Bevat Rietsuiker, Cacaomassa en Glucosestroop. Verder  Cacaoboter, Sojalecithine. Maar ook Boter, Zout. Zo ook  minstens 48,5% cacao .Daarbij kan  het sporen van noten bevatten. Daarnaast zit er in rietsuiker, cacaomassa en cacaoboter.

Fairtrade pure Belgische chocolade reep boordevol met echte stukjes Zeeuwse boter babbelaar. Dat maakt deze reep extra lekker. Door de afbeelding van het eigen Zeeuws meisje van  JB Diesch is deze reep extra leuk om te geven en te krijgen.

Droog bewaren 12-18˚C / 53,5-65˚F

Zeeuwse streekproducten zijn ook chocolade.  Zeeland staat bekend om zijn streekproducten. Dit varieert van klompen, tot bieren wijnen en likeuren. Uiteraard onze Zeeuwse mossel zijn een Zeeuws streekproduct. Maar op het gebied van chocolade zeker ook.
Zeeuwse producten geteeld en gemaakt in Zeeland. Zijn Zeker Zeeuws product.

Natuurlijk kun je de chocoladereep met babbelaar ook kopen in onze Klompenwinkel in het Zeeuwse Heinkenszand.

Tip de heerlijke Zeeuwse hartjes chocolade.


 

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg