Vermeersen In de gloria Tripel bier

Tripel bier van Vermeersen in de gloria.
Zwaar blond bier. Met krachtige IPA-achtige aromahoppen. Met een romige witte schuimkraag. Alcoholwaarde 8% Bitterheid 32 EBU. Inhoud van een flesje In de gloria Tripel bier Vermeersen is 33 cl.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 86200002 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Vermeersen In de gloria Tripel bier .  Ook een echt zwaar blond bier. Met krachtige IPA-achtige aromahoppen.  En als je deze schenkt krijg je een romige witte schuimkraag. Daarbij een volle smaak met hints van tropisch fruit. Op de achtergrond licht kruidig en bloemig. Fris-bittere nasmaak. Kortom een bier wat alles heeft.

...

In de Gloria Tripel met kwaliteit

Een tripel met kwaliteit.Dus proef deze heerlijke Tripel van Vermeersen.  Bovendien een Zeker Zeeuws bier.  Dus deze moet je proeven. Vermeersen In de gloria Tripel bier. Heerlijk te drinken als je lekker onderuit zit in je relax stoel.  En dan bij een heerlijke glas Tripel met een kaasje erbij. Kortom een bier om van te genieten.

Naast dit heerlijk bier heeft Vermeersen ook nog de Vermeersen XXX Tripel  en de Vermeersen Lasarus. Terwijl de Barbier tarwe tripel ook een heerlijk bier is.

Vermeersen Zeker Zeeuws

De Vermeersen bieren zijn echte Zeeuwse streekproducten. Evenzeer een Zeker Zeeuws product. Vermeersen bier, echt eerlijk en heerlijk.
In onze klompen winkel zijn meer dan 60 verschillende Zeeuwse bieren te koop.

Zeeuwse streekproducten zijn eerlijk en heerlijk. De bieren van Vermeersen komen uit de brouwerij uit de Zeeuws Vlaamse vestigingsstad Hulst.

Zeeuwse streekproducten

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk. Naast de Vermeersen In de gloria Tripel bier. Is Zeeland ook bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.

Dit product bevat alcohol.

Geen 18, geen alcohol.

Alcohol drink met mate.


Extra informatie

Gewicht 0.4 kg
Zeeuwse Streekproducten

Bieren

Andere suggesties…