Illabefactus autopous bier Vermeersen

2.45

Vermeersen Illabefactus autopous bier.  Illabefactus Autopous is een Tarwe Tripel met een alcohol gehalte van 8 %. Het gebruik van Tarwe geeft een zachte smaak. Speciale kruiden en  hiervoor gekweekte gist geeft het bier in de afdronk een bite.  Inhoud 33 cl  Bitterheid 30 EBU.

Op voorraad

Beschrijving

Illabefactus autopous bier Vermeersen.

Illabefactus Autopous is een Tarwe Tripel. En met een alcohol gehalte van 8 volume procenten.

[sd-dots]

Het bier wordt sinds 2014 gebrouwen. En wel door Bierbrouwerij . Vermeersen in Hulst. Het gebruik van Tarwe geeft het bier een zachte smaak. Toch geven enkele kruiden en de speciaal, en de hiervoor gekweekte gist in het bier in de afdronk een bite.

Illabefactus Autopous is een haast een pleonasme. En dat de zelfstandigheid en onwankelbaarheid van Zeeuws-Vlaanderen uitdrukt. Alom het aparte landje dat zich beschermd tegen. En soms laaft aan de invloeden van de omringende gebieden en de zee. Voor vrienden volstaat “IA”

In onze klompen winkel zijn meer dan 40 verschillende Zeeuwse bieren te koop. Zo zijn er meerdere bieren van Vermeersen. Waaronder de Tripel XXX.

Zeeuwse streekproducten zijn eerlijk en heerlijk.  De bieren van Vermeersen komen uit de brouwerij in Hulst. Het mooie stadje in Zeeuws Vlaanderen.


Extra informatie

Gewicht 0.4 kg
Zeeuwse Streekproducten

Bieren