van Ton vrouwen mosterd

2.50

Ton’s vrouwen mosterd. Pittige mosterd. De mosterd is gemaakt naar een recept van Ton. Zoals mosterd is bedoeld. Een mooi kraalpotje. Inhoud 150 gram.

Op voorraad

Art.nr.: 85148019 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

van Ton vrouwen mosterd. Een van de vele producten van Ton. Ton’s mosterd staat bekend om hun heerlijke smaken. Hoe kan het ook anders, vele smaken bevatten Zeezout. Maar ook natuurazijn, mosterdzaad, water, zeezout, rietsuiker, Curcuma specerijen.

...


Daarbij ook de gerichte namen.  Zo is vrouwen mosterd één van deze mosterd soorten.
Want de slogan van Ton is, Eerlijke smaken met liefde voor het vak en dat proef je. Mosterd van Ton sinds 1978.

Maar als er van Ton vrouwen mosterd is. Dan moet er natuurlijk ook mannen mosterd zijn.

Bovendien kan mosterd gebruiken bij vele recepten en toepassingen. Zo is mosterd heerlijk bij een blokje kaas. Of een heerlijk croquet en bitterballen. Maar ook voor tal van andere toepassingen, van het kalmeren van een zere keel tot het verzachten van eelt.

Zo dragen eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen in gele mosterd  toe tot een goede gezondheid en welzijn. Mosterd kent zijn oorsprong uit de tijd van de Oude Romeinen. Zij voerden die mosterd in via de Egyptenaren.
Een mengsel van gegiste wijn met mosterdzaad was de eerste mosterd, het werd ‘must’ genoemd vandaar de naam mosterd.

Hoe gezond moeten de heerlijk mosterd van Ton vrouwen wel  zijn.

Op de dag van vandaag heeft mosterd ook een aantal mooie ongelooflijke toepassingen.
Zo staan er leuk, maar zeker ook bijzondere zaken waar mosterd je kan helpen “klik hier” 

van Ton vrouwen mosterd is, net als heel veel andere Zeeuwse streek producten ook te verkrijgen in onze klompenwinkel. Waarvan er een groot deel Zeker Zeeuws  gecertificeerd is.  En de klompenwinkel vind je in het Zeeuwse Heinkenszand. Aan de rand van het mooie Landschapspark Borsele.

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.


Extra informatie

Gewicht0.3 kg
Zeeuwse Streekproducten

Mosterd