Schippersklompen

Schippers klompen. Gemaakt van beukenhout met lederen bovenwerk. Schoenklompen met een houten voetbed en een leren kap. In de leren kap is een veter motief geprint. De schippers klompen hebben een houten hak

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 8300215 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Schippersklompen. Gemaakt van beukenhout met leren kap.  Een stukje nostalgie met kwaliteit.  De van oudsher bekende schoenklompen met houten heil. Voorloper van de schoenklompen.

Maar ook de tussenschakel van de houtenklompen en de bekende Zweedse Muilen. Waarom de naam Schippersklompen.  In eerste instantie veelal gedragen door schippers. Dus vandaar deze naam.
...

Bijzondere aan deze schoenklompen is, het onderwerk is, zo ook de hielpartij,  gemaakt van beukenhout. Op het onderwerk is een zwaarder lederen kap gemonteerd. Daarbij is het leer voorzien van een vetermotief. Alleen te verkrijgen in de kleuren Zwart. Leverbaar  vanaf maat 39 tot en met maat 48.
De schippersklompen werden in de jaren 1960 / 1970 ook veel gedragen door jongeren.
De schippersklompen zijn een product uit de Simson schoenklompen serie. Wat staat voor kwaliteit en service.  Simson is een Nederlands bedrijf dat al vele jaren schoenklompen maakt. Naast de traditionele soorten ook schoenklompen in diverse andere print.
Het Orthopedisch voetbed zorgt voor een prima draagcomfort. Deze schoenklompen zijn mogelijk iets duurder dan andere schoenklompen. De vorm van het voetbed geeft je wel meer draag comfort.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Assortiment schoenklompen

Dichte hiel met houtenzool