Nora PU clog comfy

Nora PU clog comfy. Licht gewicht tuinklomp. In de kleur blauw. Gemaakt van kunststof met verwisselbare kurken zool. Leuk en makkelijk voor tuin en hobby. Verkrijgbaar in de schoenmaten 36 tot en met 48.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: Niet beschikbaar Categorie: Tag:

Beschrijving

Nora PU clog comfy.  Deze kunststof tuinklomp is gemaakt van het kunststof. Heel gemakkelijke als tuin klomp. Zeer licht in gewicht.  Bovenal de uitneembare kurkzool. Daarbij ook een goed voetbed.  Verder met lederen toplaag.  Welke ook wasbaar is. Verder heeft de tuinklomp een antislip zool. Leverbaar in de maten 36 tot en met 48.
...


Daarnaast  heeft de klomp voor de tuin een anatomische en brede pasvorm.  Verder, maar niet onbelangrijk makkelijk in- en uitstappen.  Maar ook extra ruimte rond de hiel.  Wat te denken van de anti-vermoeidheidshak. Ook heeft de tuinklomp een zelfreinigende zool. En is daardoor makkelijk schoon te maken. Is zeer goed bestand tegen dierlijke vetten. Maar ook bloed. En mest. Daarnaast ook bestand tegen organische zuren.

De klompen voor de tuin zijn Uniseks. Daarom zowel voor mannen als vrouwen. natuurlijk ook voor meisjes en jongens die van makkelijk schoeisel houden.

Even de tuin klompen aandoen om id tuin te aan.  Ook makkelijk bij de hond uit te laten. Of de kippen voeren. Geen veters strikken, maar aanschieten en weg ben je.

Deze Nora PU clog comfy kunststof  tuinklomp is ook te verkrijgen in onze klompenwinkel in het Zeeuwse Heinkenszand.


Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Matriaal

,