Souvenir klompjes

Souvenir klompjes in diverse maten. Niet alleen paartjes.
Maar ook gebruiksklompjes, zoals een leuke opener. Net zoals de sleutelhanger met 1 en 2 klompjes.
Zo is er ook het spaarpot klompje voor de kinderen.
Evenals de koelkast magneet . Een paar klompjes van 4 cm op een magneet. ...


Al deze artikels zijn te verkrijgen met diverse afbeeldingen. Zoals een molen. Maar ook het wapen van Zeeland. Evenals de witte klompjes met zwarte vlekken. Of te wel de koeien print klompjes.

Omdat we in Zeeland gevestigd zijn. Hebben we natuurlijk ook Zeeland souvenir klompjes. Zowel de klompjes, als de opener, als sleutelhanger, als spaarpot klompje hebben we met het wapen van Zeeland erop.
Kortom we hebben veel Zeeland klompjes.

De traditionele souvenir klompjes met een molen afbeelding zijn er in diverse kleuren te verkrijgen. Uiteraard ook in de andere uitvoeringen.

Zoals de souvenir klompjes gemaakt werden in de maten 5 cm, 6 cm, 8 cm en 10 cm, Zijn er ook de 14 cm klompjes. door veel fantasie zijn de sleutelhangers, openers en spaarpot klompjes gekomen.
De koelkast magneet klompjes zijn gekomen nadat de Amerikaanse toeristen kwamen.Want Amerikanen hebben grote koelkasten waar ze graag laten zien waar ze geweest zijn, waar het souvenir gekocht is.. en dat kan natuurlijk mooi door een magneet. Is eigenlijk bedoeld als memo houder.

De souvenir klomp opener is naast de sleutelhanger een mooi item waar je een reclame uiting op kan zetten. De opener gebruik je vaak en zo komt je reclame uiting vaak onder de aandacht.

Leuk souvenir om te krijgen, leuk om te geven.