Zeeuwse kersen jam

Siepje kersen moestuin jam. Heerlijk jam van Zeeuwse kersen. De jam wordt ook in Zeeland gekookt. Het Siepje maakt overheerlijke jam van een prima kwaliteit.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 86148089 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Zeeuwse kersen jam.  Bereid van heerlijke Zeeuwse kersen. Gerijpt onder de Zeeuwse zon. Vervolgens maakt het Siepje deze heerlijke kersen tot deze jam.  Uiteraard gebeurd dit ook in Zeeland.

...


Heerlijk onder andere op de boterham. Maar ook in de kwark. Natuurlijk is ijs het met de jam ook een topper.  Belangrijk is dat er geen zoetstoffen bijgevoegd zijn.
Aan gezien er 230 gram in een potje zit. Blijf je smikkelen. De Zeeuwse kersen jam is van een hoge kwaliteit. Echt,  je likt er je vingers bij af.

In het Zeeuwse worden veel vruchten geteeld. Zo ook de Zwarte bes. Hiervan kookt het Siepje ook heerlijke jam. In combinatie met de rode bes.

De naam ’t Siepje is afkomstig van het gevlochten mandje. Waarin de vruchten gingen bij het plukken.  Waarna ze het zacht fruit met zorg vervoerden naar de fruitveiling.  Of naar de verwerker van het fruit.
Zo was het Siepje eerst een Jammakerij. Nu maakt het ook dessertsaus en meer.

Mooi is dat er veel kwaliteit producten uit Zeeland komen. Niet alleen food, maar ook non food producten.

Het is een heerlijk Zeeuws streekproduct.


Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Zeeuwse Streekproducten

Jam