van Ton Boeren mosterd

2.50

van Ton Boeren mosterd. Mooi kraalpotje met overheerlijk mosterd. Kwaliteit mosterd van Ton.  Een ambachtelijk Zeeuws product. Pittige mosterd in een potje van 150 gram.

Op voorraad

Beschrijving

van Ton Boeren mosterd. Een heerlijke pittige mosterd. Uiteraard weer gemaakt naar een recept van Ton. Deze mosterd is op ambachtelijke wijze gemaakt.

...

Deze heerlijke mosterd is verkrijgbaar in onze Klompenwinkel.  Een Zeeuws product gemaakt in Zierikzee.

Dit is één van de vele soorten. Naast de mannen mosterd is er ook de vrouwen mosterd van Ton. Als je wilt weten hoe mosterd gemaakt wordt. Klik hier

Ton boeren mosterd bevat de mineralen zoals calcium , mangaan, ijzer en zink.  Er zitten Omga 3 vetten in.  Ook bevat het vitamines.   De mosterdzaden bevatten gemiddeld ongeveer 30% plantaardige olie. De uit de zaden verkregen olie bevat ongeveer 60% enkelvoudig onverzadigde verzuren.

De recepten van de mosterd al generaties geleden bedacht. Zo zijn van generatie op generatie doorgegeven. Uiteindelijk kwamen ze bij Ton terecht. Daarmee is hij zijn mosterdmakerij gestart. In de jaren die volgde heeft Ton zelf nog veel nieuwe recepten bedacht, ontwikkeld en geproduceerd. Ken je de bekende kraalpot al? Ook deze Boeren mosterd is bedacht door Ton. Hij heeft hem zelf getekend! (van de site van Ton)

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.


 

Extra informatie

Zeeuwse Streekproducten

Mosterd