Zwarte en rode bessen jam

Siepje jam van Zwarte- en Rode bessen. In zeeland gekookt. Natuurlijk gemaakt van Zeeuwse vruchten. Een Potje jam heeft een inhoud van 230 gram.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 86148090 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Zwarte en rode bessen jam. Zwarte bessen één van de producten die in grote hoeveelheden geteeld woorden in Zeeland. Ambachtelijk bereidt bij het Siepje. Heerlijk Zwarte met rode bessen jam.  Maar ook de jam wordt gekookt in Zeeland. Met zorg gemaakt bij jam kokerij het Siepje. Overheerlijk jam op je brood . Maar ook in je pap. In het ijs smaakt  is het ook prima. Inhoud 230 gram.

...

Het landschapspark Borsele is bij uitstek een ideaal gebied om bessen te telen. Zowel de Zwarte Bessen als de Rode Bessen. Belangrijk is de ligging tussen de Wester Schelde en de Oosterschelde. Dit zorgt ervoor dat de kansen op nachtvorst kleiner is.
Er wordt veel tijd en energie gestoken in het verbeteren van de kwaliteit van de bessen.

De bessen worden naast jam ook verwerkt tot sap, dessertsaus en Cassis. Maar ook voor de Likorette van Zwarte bes. Maar ook in quiche een harige taart.
Er zitten veel antioxidanten, vitaminen in de Bessen.

Ook word Zeeuwse Kersenjam gemaakt. Ook deze jam word gemaakt door het Siepje en is net zo lekker!

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.


Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Zeeuwse Streekproducten

Jam