Baardaap Mighty Mandril

Baardaap Mighty Mandril. Volle tripel met tintjes whiskysmaak. maar heeft ook een lichte bitterheid.

Tripel 9.0%  EBC: 8 EBU: 46  33 cl

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 8719326247144 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Baardaap Mighty Mandril. Volle tripel met tintjes whiskysmaak. maar heeft ook een lichte bitterheid. Vooral ook kruidig. Dit is een bier dat moet je proeven.

Tripel | ALC 9.0% | EBC: 8 | EBU: 46

Mighty Mandrill

Whiskymout Tripel

Volmondige tripel met subtiele whiskytonen en lichte bitterheid. Kruidig en zoet in geur en smaak. Verrijkt met whiskymout voor een extra rijke smaakbeleving. Een karaktervol bier met zacht mondgevoel en een fijne verwarmende afdronk. Ondanks zijn 9% drinkt hij soepel weg. Mighty Mandrill. Gevaarlijk lekker!

Niet allen brouwt de Baardaap mooie bieren. Maar zoeken zij met hun ideeën en brouwen de randen op van het mogelijke. Wat resulteert in heerlijke en bijzondere bieren. Ook dit is bier waar we als Zeeuwen trots op zijn.

Naast deze overheerlijke Baardaap Mighty Mandril met zijn eigen karakter. Hebben we nog meer tripels. Zoals de Vermeersen in de Gloria. Maar ook de Zeeuws Biergenot Qaudrupel ook door de link met Whiskey.
Wat is het dan mooi dat er zoveel heerlijke bieren uit Zeeland komen. Echte Zeeuwse streekproducten van een hoge kwaliteit.

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.

Nix is de afspraak! Bier drink je vanaf 18 jaar.

Nix18

 

Extra informatie

Gewicht 0.45 kg
Zeeuwse Streekproducten

Bieren