Bonifacius Tripel Abdijbier

Bonifacius Abdijbier is een hoog gistend bier. Inhoud 33 cl. Een heerlijk biertje om van te genieten.  Alcohol 6.5 %

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 86148008 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Bonifacius Tripel Abdijbier.  Met andere woorden. Een heerlijk biertje met hoge gisting. En met een nagisting op fles. Toch een heldere Tripel met  8% alcohol. Deze Bonifacius Tripel is een met zorg gebrouwen bier.  Bijzonder aan dit Abdijbier is dat er in Nederland maar 4 Abdijbieren zijn.  Dit bier is in  opdracht van de parochie in Kwadendamme gebrouwen.

...

Door een Bonifacius Tripel Abdijbier te drinken. Zo steun je de Parochie Bonifacius Kwadendamme. Van elk flesje abdij bier gaat er € 0,10 naar de parochie.   Alles bij elkaar is Kwadendamme een klein dorpje in de Zak van Zuid Beveland, twee Abdijbieren rijk.  Naast het tripel abdij bier. Is er ook een donkere dubbel abdij bier. De Bonifacius abdij dubbel bier.

En ook dit is een kwaliteitsabdijbier . Gemaakt met de passie die we kennen in het Zeeuwse.  Gebrouwen in de alom bekende brouwerij Vermeersen uit Hulst.

TIP: In onze klompenwinkel in Heinkenszand maken we een mooi pakket van deze biertjes. Bierpakket van Bonifacius Tripel Abdijbier. Of een combinatie van deze bieren. Leuk om te geven. Maar ook leuk om te krijgen.

Dit product bevat alcohol.

Geen 18, geen alcohol

Alcohol drink met mate

 


Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Zeeuwse Streekproducten

Abdij bier, Bieren, Tripel