Bonifacius abdij dubbel bier

Bonifacius dubbel abdijbier 33 cl. Een eerlijk Bonifacius abdij bier. Abdij bier met een hoge gisting. Daarbij komt dat er van elk flesje een bedrag naar de parochie gaat. Inhoud 33 cl. Alcohol 6.5 %.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 86148009 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Bonifacius abdij dubbel bier . Een eerlijk dubbel bier met een hoge gisting. Daarbij komt dat er van elk flesje een bedrag naar de parochie Bonifacius in Kwadendamme gaat.

...

Geniet in rust en contemplatie, van dit dubbel abdijbier . Zodat geur, kleur, maar ook smaak en schuimkraag in volle omvang zult  ervaren en bewonderd. Een heerlijk Zeeuws streekproduct uit Zeeland.

Waarom heeft de parochie Heilige Bonifaciuskerk van Kwadendamme dit dubbel bier? Ze krijgen veel waardering en belangstelling. Maar ook om de parochie in stand te houden.  Van elk flesje Bonifacius abdij dubbel bier is een bijdrage voor de kerk.

Nederland kent maar 4 merken die voldoen aan het speciale predicaat Abdijbier. Zo mag de parochie in Kwadendamme trots zijn op dit abdijbier uit Nederland
Ook weer een kenmerk van het Zeeuwse streekproduct. Kwaliteit, met gedrevenheid en passie gemaakt.
Het bevat 6.5% alcohol.
Een kloosterregel van “Bonifacius”, een glaasje na de Graise.

Naast dit bier dubbel is er ook het Bonifacius abdij bier Tripel.

Nog een heerlijke dubbelbier is Vermeersen Dubbel XX Bier

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.

Dit product bevat alcohol.

Geen 18, geen alcohol

Alcohol drink met mate

 

 


Extra informatie

Gewicht 0.7 kg
Zeeuwse Streekproducten

Bieren, Dubbel