Aanbieding!

Vermeersen Smooth IPA bier

Vermeersen Smooth IPA bier. Een onvolprezen heerlijk Zeeuws Smooth IPA bier Vermeersen.  Die bij de kenner op zijn “toe doe” lijst moet staan.  Inhoud 33 cl.  Alcohol 6.5 %. Een van de Vermeersen bieren met het Zeker Zeeuws® keurmerk . India Pale Ale zijn zeer populaire bieren.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 8600007 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Vermeersen Smooth IPA bier.  Uiteraard ook dit is weer een bier voor de liefhebber. Echt een onvolprezen Zeeuws Vermeersen IPA bier.  Uiteraard afkomstig uit de brouwerij  Vermeersen in Hulst. Bovendien een mooi India Pale Ale  bier waar de kenner van geniet.  Daarnaast is Smooth IPA Vermeersen een Zeker Zeeuws streekproduct.
...

Meer hop in Vermeersen Smooth IPA bier.

Allereerst deden de brouwers meer hop in het bier. Maar dat zorgde er ook wel voor dat het een hoger alcohol percentage had. Want een IPA heeft vaak een percentage van 7% of meer.
Uiteraard De Smooth IPA is in lijn met de principes van brouwerij Vermeersen gebrouwen. Dus op de eerste plaats moet het bier smakelijk en in balans zijn.

Vermeersen over zijn Vermeersen Smooth IPA bier

Vermeersen Smoot IPA bier is de lokale versie van het van oorsprong Engelse India  Pale Ale.  Dit  type verwierf deze naam. Doordat het met z’n hoge hop bitterheid beter bestand was tegen de lange (ook voor bier) uitputtende zeereis naar de Engelse koloniën.  Ook heeft brouwer  het vertrouwen dat de gist, nadat het voldoende rust gegund is, de subtiele smaken ontwikkelt die het bier bijzonder maken.

Nog meer IPA bieren.

Immers naast de Vermeersen Smoot IPA bier,  is er voor de liefhebber ook de  Illabefactus Autopous 33 cl
ook nog een heerlijke IPA is de Dutch Bargain IPA.  Al met al een IPA met een eigen beleving.

Productinformatie

Type: India Pale Ale
Extractgehalte stamwort: 16 gr Plato
Alcohol percentage: 7%
Kleur: 14 EBC
Bitterheid: 40 EBU

Zeeuwse streekproducten

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Daarvoor staat Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten.  Naast de Vermeersen Smooth IPA bier.  Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.

Dit product bevat alcohol.

Geen 18, geen alcohol

Alcohol drink met mate

 

 


Extra informatie

Gewicht 0.4 kg
Zeeuwse Streekproducten

Bieren