Zeeuwse hartjes chocolade LUXE

Zeeuwse Hartjes de LUXE. Verpakt in zakje met een mooie top kaart van Zeeuws bont. Zowel melk als puur en karamel chocolade. Inhoud 100 gram. Een zakje vol hartjes.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 85 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Zeeuwse hartjes chocolade LUXE. Heerlijk chocolade. Een mix van melk, puur en karamel.  Met stukjes echte Zeeuwse babbelaar. Maar ook met rice crispies en zeezout.  Een verrassende combinatie.

...

Deze Zeeuwse chocolade is Fair Traden. Daarbij chocolade voor ieder wat wils.  Natuurlijk, melk en puur is een persoonlijke keus. Maar Karamel is altijd een bijzonder smaak.

Weet je, Streekproducten en dus ook chocolade koop je bij www.klompen.com/webshop. Ook dit is een puur streekproduct. Gemaakt van Zeeuwse koeien melk.

Zeeuwse hartjes chocolade LUXE,  een eerlijk en heerlijk Zeeuws Streekproduct.

Je kunt de chocolade natuurlijk ook kopen in onze klompen winkel. In het Zeeuwse Heinkenszand.

De chocolade bevat de volgende ingrediënten:
Net zoals suiker, cacaoboter, cacaomassa. Maar ook volle en magere melkpoeder boter (3%). Ook weipoeder, glucosestroop. Zowel vanille aroma als sojalecithine. Verder volle karamel gold. Melk karamel gold. En puur karamel gold. De chocolade bevatten respectievelijk, minstens 30,4%, 33,6% en 54,5% cacaobestanddelen.

 Belangrijk is: Cacaobestanddelen: afkomstig van duurzame productie en ontwikkeling volgens het duurzaamheidsprogramma van Cocoa Horizons Foundation. Een hartje (ca. 10 gram) bevat ca. 3,5%


Extra informatie

Gewicht 0.2 kg