Schoenklompen PU zool

Simson schoenklompen met Polyurethaan zool en polster rand. De schoenklompen met een langere levensduur Art. 296. Uit gevoerd met rund lederen kap.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 83001 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Schoenklompen PU zool.

Schoenklompen PU zool. Met dichte hiel. Geweldig schoeisel voor de vrije tijd. Maar ook voor het werk.  Zweedse klompen gemaakt in Nederland.  Makkelijk om  in de tuin te dragen. Waarom Simson schoenklompen kopen. Gewoon, omdat ze lekker lopen. Simson schoenklompen kopen bij de vakman.
...

De schoenklompen hebben een Polyurethaan onderstel dat voorzien is van een houten voetbed. Waardoor ze comfortabel lopen. Waardoor ook een lange levensduur van de schoenklompen gewaarborgd is. Het houten voetbed zorgt ook voor minder snel koude voeten.
De PU zool is veel slijt vaster dan de schoenklompen met houtenzool met PVC Zooltje. Zijn duurder, maar hebben een langere levensduur.

De uitvoering van schoenklompen met PU zool, ook wel de fluisterzool genoemd.

Tijdens het lopen maken de schoenklompen weinig tot geen geluid. Terwijl de houtenzool altijd een klepperend geluid maken.

Naast de schoenklompen met dichte hiel kun je ook schoenklompen kopen met de open hiel uitvoering.  De keuze tussen schoenklompen PU zool,  open-of dichte hiel is persoonlijk.

De zool heeft ook een schok dempende werking, waardoor de zool als het ware de druk van de voetstappen opvangt. Dat geeft minder druk in de onderrug. Wat ook één van de reden is van het comfortabele loop comfort.

Chloor en zuur bestendig

De schoenklompen met PU zool is ook chloor en loog bestendig. Waardoor ze op veel werkplaatsen kunnen worden gedragen. Zoals slagerijen, bakkerijen en garages. Verder ook bestand tegen temperaturen tot 100 graden Celsius. De zolen zijn ligt van gewicht. Ook te verkrijgen met verharde neus.

De kappen van de zijn gemaakt van runderleer. En heeft een polster rand. Wat is een polster rand, dat is een verdikte rand van leer waar je de voet in de schoenklomp steekt. Dit zorgt voor comfort en een sterkere rand.

De mooi zwarte schoenklompen met PU zool is schoeisel dat, omdat het geen veters heeft, makkelijk uit en aan kunt doen. Makkelijk als je even een boodschap gaat halen.

Schoenklompen kopen doe je bij de vakman.

Een Schippersklomp is ook een schoenklomp met hiel. Enkel dan met een houten hiel.


Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Kleur

Zwart

Andere suggesties…