Schoenklompen Simson PU zool

Schoenklompen met PU zool en open hiel.  De kap is van zwart runderleer en heeft een polster rand. De PU zool zorgt voor prettig lopen en een langere levensduur van de schoenklompen.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 83000 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Schoenklompen Simson PU zool . Deze heeft een open hiel.  Zowel voor vrije tijd als voor het werk te gebruiken. Zweedse klompen gemaakt in Nederland. Waarom Simson schoenklompen?  Gewoon, omdat ze lekker lopen. Schoenklompen kopen van het merk Simson.

Er is ook naast de schoenklomp met PU zool open hiel, ook de uitvoering met dichte hiel.

...

De schoenklompen zijn voorzien van Polyurethaan onderwerk waardoor comfortabel lopen en een lange levensduur van het schoeisel gewaarborgd zijn.
Simson schoenklompen met een orthopedisch houten voetbed dat is ingegoten in een polyurethaan zool. De zool geeft ook een lichte vering wat mede voor een goed loop comfort zorgt . De zool van de Simson schoenklompen is ook chloor en loog bestendig. Wil je schoenklompen kopen, kies voor kwaliteit.

Bij de schoenklompen Simson PU zool is de kap van rund leer, met polster rand. Deze polster rand is een extra dikke leren rand, wat lekker is aan de wreef.

Schoenklompen kopen? Dan kun je bij ons uit een ruim assortiment te kiezen.  Mooi dat ze in Nederland nog zo een kwaliteitsartikel maken. Zo als gezegd, de fabriek van Simson staat in Nederland.

Deze schoenklomp is ook te verkrijgen met dichte hiel houten zool.


 

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Kleur

Zwart

Assortiment schoenklompen

Open hiel PU zool