Vogelhuisje van houten klomp

9.95

Vogelhuisje van houten klomp. Een geschuurde klomp. Met een dakje en een gat. Kortom een leuk vogelhuisje. Waar een mezen paartje graag wil nestelen.
De grote van het vogelhuisje is tussen de 30 cm tot 38 cm

Uitverkocht

Art.nr.: 810010558 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Vogelhuisje van houten klomp. Een geschuurde klomp. Met een houten dakje. Voorzien van een gat waar de vogel kan in vliegen. Het gat is 32 mm groot.  Kortom een leuk vogelhuisje. Juist een geschikte broedplaats voor onder andere mezen.
Het vogelhuisje is gemaakt van een echte draagklomp. Maar nu geschikt is gemaakt  voor een vogelhuisje.

...


Net zoals de klompen, maken we het vogelhuisje ook zelf.  Het dakje op de Vogelhuisje is weerbestendig.  Bovendien kan het dakje los geschroefd worden om het vogelhuisje aan de binnenzijde schoon te maken.

Tips voor het goed plaatsen van het vogelhuisje. U knut ook kijken op de site Vogelhuisje.nl
Hang het vogelhuisje nooit op de volle zon. Als er in de morgen zon op schijnt is dat goed. Maar de volle middag zon is niet goed. Dan is het veel te warm in het huisje.  En ook zorgen dat de regen er niet in kan.
Kijk bij het plaatsen van het Vogelhuisje van houten klomp ook of er geen ander vogelhuisje binnen een staal van minimaal 15 meter hangt. De vogels hebben ook een territorium.
minimaal ophangen op ongeveer 1.70 á 1.80 meter. Lopen er ook katten in de omgeving, hang het dan op 2.50 á 3 meter hoogte. Zorg dat de vogels een vrije invlieg ruimte hebben. geen takken of iets dergelijks voor het vlieggat. Gooi geen stro of iets dergelijks in het vogelhuisje.

Er zit bewust géén stokje aan het  Vogelhuisje van houten klomp voor de invlieg opening. Dit is namelijk totaal overbodig én om te voorkomen dat hier eksters en gaaien op gaan zitten om de jongen op te peuzelen!

Vogelhuisje van houten klomp is natuurlijk goed.


Extra informatie

Gewicht 1 kg
Zeeuwse Streekproducten

Klomp, Vogelhuisje