Houten klompen rood

Rood geschilderde klompen. De houten klompen rood, hebben een witte bies. Een mooie felle kleur. Voor de klompen drager die de blits wil. Ook deze houten klompen zijn van Zeeuws hout gemaakt.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 81006 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Houten klompen rood. Rode klompen een opvallende kleur. Rode klompen met witte bies. Een perfect contrast. Al met al een mooie paar klompen. Daar kun je lekker de blits mee uit te hangen.  Toch zijn het echte draagklompen. Maar dan in een mooi kleurtje.  Houten klompen met een goed voetbed.  Waar je vele kilometers loop plezier mee kan hebben.

[sc.dots]

Deze klompen zijn standaard leverbaar tot en met maat schoenmaat 40. Klompmaat 26. Wat je misschien ook wel wilt  weten. We kunnen de klompen leveren tot en met schoen maat 48. Of te wel klompmaat 31 cm.

Je kunt deze houten klompen rood bestellen via de e-mail info@klompen.com.   Of bellen tijdens kantoor uren naar 0116 561438. Natuurlijk moeten we de klompen dan nog schilderen. Maar na een weekje zijn ze klaar.

Eigenlijk ook een mode artikel. Je kunt klompen nemen in meerdere kleuren. En dan combineren met je kleding.

De rode klompen zijn ook te verkrijgen in de effen kleur rood.  Maar dan zonder witte bies. Maar ook de kleur blauw met bies.

Wat is rood! Marco Borsato zingt er over. Rood, rood is de kleur van de liefde. Zo ook de rode rozen. Weet je rood is ook één van de kleuren van de regenboog. Maar ook is rood gevaar. En natuurlijk liefde is Rood. Rood is ook politiek. Rood is……….MOOI!

[sc.enddiv]
[sc.leesmeer]

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Hout soort

Populierenhout