Houten klompen kopen

Koop en loop op klompen van Klompenmakerij Traas. Geschuurde klompen kopen, die goed aan de voet zit, kwaliteit voor een nette prijs. Gemaakt van Zeeuws hout. Echt klompen voor vele kilometers loop plezier.  Kom naar onze winkel aan de Westdijk 3 in Heinkenszand. 

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 81000 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Houten klompen kopen.

Houten Klompen kopen. Natuurlijk moeten klompen lekker zitten. Zeeuwse geschuurde klompen van klompenmakerij Traas, die zitten lekker. Met een prima pasvorm.
Dat is een prima draagklomp. Daarbij is de maat belangrijk .

Alleen verkoop in onze winkel.

De klompen zijn alleen nog te koop in onze winkel. Op de Westdijk 3 4451 RD Heinkenszand.

Klompen maat.

We hebben maten en klompen kopen vanaf 13 cm tot 31 cm. Vanzelf sprekend oplopend met een halve centimeter. Zoals het hoort bij houten klompen. Op deze manier hebben we voor iedereen een passende klomp. Immers een goed maat dat willen we toch.
Daarom ook, klompen kopen bij de man de ze maken kan. Zo kun je klompen kopen met de juiste maat.

TIP: Voor de juiste klompen kopen, meet de lengte van je voet + 0.5 cm. Dan kan het bijna niet missen voor de juiste maat klompen.

...

Weet je klompen is al een eeuwen oud schoeisel. maar dan met een pasvorm van anno 2022. Prima om in de tuin te dragen. Maar ook op het werk.

Weet je over de houten klompen

Houten klompen kopen
Houten klompen kopen

Dan nog een weetje, de klompen maken we van populierenhout uit Zeeland.  Daarbij komt dat de Zeeuwse klompen in de zomer koel en in de winter lekker warm.
Heb je toch nog vragen. Bijvoorbeeld is uw maat er niet bij, bel: 0113 561438.  

Veel variatie in uitvoering van de houten klompen.

Bij houten klompen kopen denk je aan kwaliteit. Bij kwaliteit gaat het er bij ons om dat ze fijn aan de voeten zitten.  Waarbij de bal van de voet op de juiste plaats zit. Een goede vorm van de kap. Met de bedoeling dat de druk verdeling van de kap goed is op de wreef.
Al met al kwaliteit is een must.

Kwaliteit van het hout.

We gebruiken populieren hout dat niet te snel groeit. Zodat het hout wat vaster is en daardoor klompen kopen die minder snel slijten. Maar we hebben ook wel eens klompen van Wilgen hout

Kwaliteit van de klompen

Houten klompen kopen
Houten klompen kopen.

Je wilt klompen kopen van een goede kwaliteit. Een flinke zool dikte van de houten klompen met goede pasvorm. Waardoor de levensduur van de klompen langer is. De grote hebben een zool dikte van 27 á 30 mm. Maatvoering met een halve centimeter oplopend. Dus niet één klompmaat voor twee schoenmaten.
Weet je gewoon klompen kopen van Zeeuws hout.

Vele kleurtjes in houten klompen.

Houten klompen kopen
Houten klompen kopen

Houten klompen zijn voor kinderen een goed schoeisel. Namelijk met een voetbed dat veel steun geeft. En dan de kleurtjes van de houten klompen zo leuk. Zoals Appeltjes groen en roze klompjes.

En dan de houten klompen kopen die  Zeker Zeeuws® gecertificeerd zijn. Gemaakt in Zeeland van hout dat groeit in Zeeland.
Klompen, natuurlijk goed. En dan zeker houten klompen kopen van Zeeuwse kwaliteit.

Leuk is ook het vogelhuisje als klomp.

Holland klompenland.

Duurzaam

Waarom zijn onze Zeeuwse klompen duurzaam. Populieren zijn na 30 tot 40 jaar roei rijp. Dat wil eigenlijk zeggen de bomen zijn oud en gaan takken verliezen. Wanneer je een boom om zaagt en een nieuwe plant. Dan zorg je ervoor dat we het aantal bomen in stand houden. Een boom heeft 40 jaar CO2 op staan nemen. En heeft zodoende een goede taak verricht voor het milieu.

Klompen zaagsel.

Van dat hout gaan we klompen maken. Het rest hout wat overblijft kan gebruikt worden als biomassa.
Het zaagsel gaat naar de paarden maneges en wordt gebruikt als strooisel in de stallen. Wanneer het zaagsel uit de stallen komt en is vermengt met paarden mest. Dan is het ideale mest om in de tuin of op het land te gebruiken.
Daarom zijn klompen duurzaam.

Circulair produceren

Circulair produceren, omdat we hout verwerken uit de regio. Daarbij denkende aan een straal van 2 tot 20 km.  Dus zijn er weinig kilometers af te leggen voor het transport. Daarbij komt het rest product wordt in de zelfde kleine cirkel verwerkt.

Rondleiding

Wil je zien hoe de klompen worden gemaakt. Dan kan, reserveer een rondleiding en zie hoe klompen worden gemaakt.

Koop en loop op houten klompen van klompenmakerij Traas.

Klompenmakerij Traas vind je in het Zeeuwse Heinkenszand.


Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Hout soort

Populierenhout

Matriaal

Andere suggesties…