Geel geschilderde houten klompen

Koop en loop op klompen van Klompenmakerij Traas. Wil je kwaliteit dan koop je klompen bij de vakman. Prachtig geel geschilderde klompen. Dé traditionele gele houten klompen met zwarte bies. Klompen voor vele kilometers loop plezier. De klompen zijn te koop in onze klompenwinkel aan de Westdijk 3 4451 RD Heinkenszand.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Beschrijving

Geel geschilderde houten klompen. Hou je van traditie, loop je graag op klompen. Dan hebben wij de perfecte klomp voor je. Waar kun je deze klompen kopen, natuurlijk bij klompenmakerij Traas. Wat zijn de geel geschilderde klompen mooi. Immers zijn het ook dé traditionele klompen....

Voor werk en vrijetijd.

Want of het nu voor je werk of hobby is.  Dat kan voor allebei. Zo heb je wel de klompen waar je vele kilometers draag plezier van hebt.  maakt. Zoals voor stratenmakers zijn houten klompen ideaal . Onder andere vanwege het zoute/zilte zand gaan schoenen vaak kapot. Maar dat heb je met houten klompen niet. En op je knieën zitten dan gebruik je de klompen als krukje.

Vele kleuren.

Ook leverbaar in andere kleuren, transparant, rood, blauw en nog veel meer keuze in kleur.

Waarom klompen dragen?

Waarom houten klompen klompen dragen. Omdat ze in de winter heerlijk warm zijn. Want hout isoleert. Waardoor de warmte van je voet in de klomp blijft. Verder neemt het hout transpiratievocht op . Waardoor het transpiratie vocht in de klomp opgenomen wordt.  Zodat je voeten niet afkoelen door het transpiratievocht. Heb je zweetvoeten, met klompen raak je van je zweetvoeten af.

Gele klompen.

Daarbij komt dat de traditioneel geel geschilderde houten klompen zo mooi zijn. Dat is dan weer mooi meegenomen.  Wil je klompen kopen? Dan zijn de traditionele gele een goede keus.

Een stukje geschiedenis.

Zoals de lange geschiedenis  van de klomp aangeeft.  De klomp hoort gewoon bij Nederland. Uiteindelijk niet weg te denken uit de Nederlandse cultuur.Geel geschilderde houten klompen werden vroeger gedragen op zondag.

Aan print op de  houten klompen herken je de klompen van klompenmakerij Traas.  Daarbij zijn het ook de houten klompen met een perfecte pasvorm.

Waar te koop.

Maar je kunt ook komen passen en kopen in onze klompenwinkel Westdijk 3 4451 RD in het Zeeuwse Heinkenszand.

Deze houten klompen zijn een Zeker Zeeuws product.

Koop en loop op klompen van klompenmakerij Traas.

Onze houten klompen zijn een Zeeuwse streekproduct.

Daarom klompen kopen bij de klompenmakerij die de klompen zelf maakt.


Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Kleur

Geel

Print

Zwarte bies met rood.

Andere suggesties…