Zeeuwse knop bakblik zilver

Zeeuwse knop bak blik zilver. Mooi bakblik om je taart of cake in te bakken. Een ronde cake in de vorm van een Zeeuwse knoop. Met een diameter van 20 cm. En is 5.5 cm diep.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: Zeeuwse knop bakblik Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Zeeuwse knop bakblik zilver. Naast dat het een prima bak blik is. Een prachtig sieraad in je keuken. Mooi om te geven, mooi om te krijgen.

...

Zeeuwse knop blik

Het Zeeuwse Knop bakblik is gemaakt van stevig metaal. Dat tevens vertint is. Ten eerste zorgt het voor een goede warmte geleiding en verdeling. Verder voorkomt dit ook roestvorming. Zo kun je met het bakblik een mooie cake maken. Leuk is dat het in de vorm van de Zeeuwse knop is. Maar ook een pudding kun je in maken in het Zeeuwse knop bakblik zilver.
Als je nu veelal met name brood maakt. Dat ook in de Zeeuwse knop vorm wilt bakken.  Dan kun je het beste ook Zeeuwse knop broodblik bestellen.

Zeeuwse knop bakblik als cadeau

Daarbij is het zit in een cadeauverpakking. Prachtige zwarte doos. Ook zit er een leuke flyer  bij. Bij dit Zeeuwse knop bakblik kun je het Zeeuwse knop bak boek. Zo heb je wel een heel mooi cadeau. Aan de ene kant een mooi gebruiksartikel, Anderzijds een pareltje in je keuken.

Cake van Zeeuws meel

Bovendien kun je een cake of taart maken in de vorm van een Zeeuwse knoop. Met Zeeuws cake meel uit Zeeland.

Heel bijzonder, het bakblik is gebaseerd op de sieraden van de Zeeuwse kledendracht voor mannen.  Hoe mooi is het dat er op deze manier een link wordt gelegd naar de historie van Zeeland. Tegelijk is het Zeeuwse knop bakblik een sieraad in je keuken. Uiteraard prachtige decoratie aan de wand.

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zo staat Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Naast de klompen ook de Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is voor de wijn de Zeeuwse zon een grote hulp. Natuurlijk de Zeeuwse zon zee en zaligheid. Daardoor zijn het de Streek producten waar Zeeland om bekent is.


Extra informatie

Gewicht 1.1 kg

Andere suggesties…