Zeeuwse knop brood blik

Zeeuwse knop brood blik. Heerlijke broden bakken in dit zwarte broodblik. Een brood in de vorm van een Zeeuwse knop. Gemaakt van aluminium. Een  zwarte buitenkant.  Formaat 20 cm x 5,5 cm. Verpakt in een mooie cadeau verpakking.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 8200 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Zeeuwse knop brood blik. Heerlijke broden bakken in dit git zwarte broodblik. Want een brood in de vorm van een Zeeuwse boeren knoop, dat is toch heerlijk.

...

Zeeuwse knop broodblik een echt broodblik.

Omdat het gemaakt is van aluminium. Geeft een goede warmte verdeling. Waar ook het bakkers brood blik ook van gemaakt is. Brood blikken waar bakkers al eeuwen in bakken. Een git zwarte kleur aan de buitenkant.  Verpakt in een mooie cadeau verpakking. Daarom een mooi cadeau.

 

Zeeuwse knop broodblik heeft hele historie.

Het Zeeuwse brood blik heeft, ondanks dat het pas in 2009 is ontworpen, heeft het al een hele geschiedenis. Tinka Leene, de ontwerpster,  heeft het Zeeuwse knop broodblik, een bijzondere plaats gegeven in het Zeeuwse. Inmiddels zijn er al meer dan 70.000 gemaakt. Het is zowel een mooi sieraad in je keuken, als een gebruiksartikel.
Naast het brood blik is er ook het Zeeuwse knop bakblik zilver.

Brood van Zeeuws meel

Bovendien kun je een brood maken in de vorm van een Zeeuwse knoop. Met Zeeuws meel van de molen uit Zeeland.

Heel bijzonder, het bakblik is gebaseerd op de sieraden van de Zeeuwse kledendracht voor mannen.  Hoe mooi is het dat er op deze manier een link wordt gelegd naar de historie van Zeeland. Tegelijk is het Zeeuwse knop bakblik een sieraad in je keuken. Uiteraard prachtige decoratie aan de wand.

Zeeuwse streekproducten heerlijk en eerlijk.

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zo staat Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Naast de klompen ook de Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is voor de wijn de Zeeuwse zon een grote hulp. Natuurlijk de Zeeuwse zon zee en zaligheid. Daardoor zijn het de Streek producten waar Zeeland om bekent is.


Extra informatie

Gewicht 1 kg
Zeeuwse knop

"Zeeuwse knop"

Andere suggesties…