Zeeuwse Belle knoppe schort

Zwarte keukenschort van een goede kwaliteit. Een Zeeuwse Belle Compagnie product.
Gemaakt van 100% katoen-satijn. De maat van de schort is 80 x 65 cm.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 8219809 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Zeeuwse Belle knoppe schort. Zwarte met een witte print van de Zeeuwse knop afbeelding. Daarbij ook van een goede kwaliteit.

Het Belle Knoppe Schort is gemaakt van 100% katoen-satijn, gevormd van volledig Belle Knoppe patroon.
Daarnaast is het schort voorzien van een zak aan de voorkant.  Bovendien een mooie schot om te bakken op de barbecue. Dan is de ovenwand van de Belle Knoppe ook erg handig.

...


Belle Knoppe heeft een ruim assortiment. En ook van een goede kwaliteit. De mooie zwarte stof met de  knop in het wit, maakt de Zeeuwse Belle knop schort een pareltje in je keuken. Vooral het mooie contrast. Kortom een mooi assortiment voor je keuken van goede kwaliteit.

Ofschoon het gebruiksartikelen zijn. Kun je het natuurlijk ook als souvenir geven. Want de Zeeuwse knop is Zeeland.  Terwijl je het toch ook cadeau kan geven aan iemand die in Zeeland woont.
Kortom een gebruiksartikel dat je aan iedereen cadeau kan geven. Ook in combinatie met andere Belle Knoppe artikels.

Hoe de Belle Knoppe in de markt gekomen is, is een bijzonder verhaal. Studenten van de HZ in Vlissingen  hebben als studie opdracht een bedrijf op moeten richten.  Het is begonnen als fietsbel. Nadat de opdracht was afgerond. Heeft 1 van de studenten het bedrijf voortgezet. Doordat de producten die hij ontwikkelde erg in de smaak vielen bij de klanten.  Is het bedrijf steeds verder gegroeid.
kortom een succes verhaal.


Extra informatie

Gewicht 0.4 kg
Zeeuwse knop

Schort, Textiel

Andere suggesties…