Zeeuwse Belle knop theedoek

Theedoek van de Zeeuwse Belle Knoppe. Theedoek van 100% katoen een goede kwaliteit. Maat 50 x 70 cm. De kleur van de theedoek is zwart, met in het wit de Zeeuwse knop ingeweven. Een mooi contrast.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Beschrijving

Zeeuwse Belle knop theedoek. Mooie zwarte theedoek. Met een print van de Zeeuwse knop in het wit. Gemaakt van 100% katoen. Een goede kwaliteit, die ook goed droogt.  Net als alle Zeeuwse Belle Knoppe spullen.

...

Zeeuwse knop

Zeker een leuke theedoek om cadeau te doen. Bijvoorbeeld, samen met een Zeeuwse knop zeepje. Of als setje met de keukendoek. Kortom een mooi product. In onze klompen winkel zijn er voldoende artikels. Om samen met de theedoek van Belle Knoppe een  leuk cadeau te maken.

De theedoek is één van de vele artikels die gemaakt is naar het idee van de Zeeuwse knoop. Gebaseerd op de boeren knoppen de vroeger bij de kledendracht gedragen werden. Er zaten 2 van deze zilveren knoppen op de broeksriem van de boeren.

Zeeuwse Belle knoppe textiel

Van de Zeeuwse Belle Knoppe, zijn naast de theedoek ook. De Zeeuwse Belle Knoppe keukendoek, vaatdoek verder ook de ovenwand en pannenlap. Ook de BBQ schort. Maar ook het tafelkleed en tafelloper. En natuurlijk ook de mokken en theeglazen.
Bekijk alles op onze site bij de Zeeuwse knop.

Alle Zeeuwse Belle  Knoppe artikels zijn te verkrijgen

Klompenwinkel

Natuurlijk hebben we een uitgebreid assortiment. Allereerst klompen, daarnaast Zeeuwse Streekproducten. Verder veel Zeeuwse knop artikels.


 

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Zeeuwse knop

Theedoek

Andere suggesties…