Zeeuwse Knoppe servetten

Zeeuwse Knoppe servetten.  Uiteraard is de kwaliteit goed.  In een verpakking zitten 50 servetten. In de kleur wit met zwart. Maat 33 x 33 cm.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 82198024 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Zeeuwse Knoppe servetten. Deze servetten mogen niet missen op een gedekte tafel. Bij een mooi gedekte tafel.  Met daarop het Zeeuwse Knoppe tafel kleed. Daarbij horen uiteraard de servetten  met een Zeeuwse Knop.  Echt een sieraad op je gedekte tafel.

...

Uiteraard zijn de servetten van een goede kwaliteit. Gemaakt van 2 lagen papier.   Daarbij komt ook dat de servetten zijn gemaakt zonder oplosmiddelen. Bijzonder is dat er met inkt op waterbasis is gedrukt. Daardoor ook volledig composteerbare.  En natuurlijk met de Zeeuwse knop print.

De Zeeuwse Knoppe servetten gebruik je bij de lunch. En wel voor twee dingen. Enerzijds om je kleding te beschermen. Anderzijds om je gezicht en handen te ontdoen van etensresten.
Een servet wordt bij het opmaken van de tafel uiteraard op de tafel gelegd.  En wel aan de linkerzijde naast de vork.  Wist je dat het niet netjes is om het servet tussen de kraag van je overhemd te steken.
Zo is er een hele etiquette voor het juiste gebruik van je servet. leuk en interessant om te lezen.  Het is te lezen op de site van de Dispuut “In Vino Veritas”.


Extra informatie

Gewicht 0.1 kg
Zeeuwse knop

Servetten

Andere suggesties…