Zeeuwse Jam

Zeeuwse Jam van Zeeuwse bodem. De vruchten worden geteeld in Zeeland. Ook de verwerking is in Zeeland. Daarom een Zeeuws product.

...

Zeeuwse jam

Overheerlijk van Jammakerij het  “Siepje”.  Wekelijks wordt er gekookt zodat er altijd een vers product is. Er zijn diverse combinaties van rode vruchten. Waarbij zoal aardbeien, zwarte bessen, rode bessen, bramen en kersen. Maar ook de Zwarte Bes is een heerlijk product in de jam.  Daardoor krijg je soms verrassend fijne smaken. Jam een echt Zeeuws streekproduct.

Zeeuwse jam met vruchten combinatie

Leuke, maar ook lekkere combinatie van vruchten in de Zeeuwse jam Zoals de Zwarte bes en de Rode bes. De enige jam met hardfruit erin is de Zwarte bes met appel.Zo is er ook de smaak met rode- en Zwarte bessen en framboos en aardbei. Een echte vruchten symfonie. En de verrassende smaak van Zwarte bes en bramen.

Zeeuwse jam in diverse smaken

Dan is er ook de confituren met kers, dit is de kers op de taart. Dan is deze met  kers ook zo heerlijk in de Yoghurt .

IJs van Zeeuwse jam

Voor de kinderen is een Yoghurt ijsje met kersen ook heerlijk. Zelf een ijsje maken met Yoghurt.  Yoghurt is overigens heel gezond en bevat minder suiker.

Nog meer Zeeuwse streekproducten

Nog veel meer Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bierenZeeuwse sappenZeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.


Toont alle 7 resultaten

Toont alle 7 resultaten