Zeeuwse Zwarte Bessendrank

Zeeuwse Zwarte Bessendrank. In fles Zwarte Bessendrank zit 50% Zwarte bessensap.  Heerlijk koel drinken. Is ook nog verdun baar met water. Inhoud 1 liter Zeeuwse Zwarten bessensap. Een Zeeuws streekproduct. let op, helaas kan dit product alleen afgehaald worden!!!

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 86148067 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Zeeuwse Zwarte Bessendrank  Eén liter Zwarte Bessensap bevat 50% bessen. Kortom een heerlijke, maar ook gezonde drank. De zwarte bessen hebben hun naam te danken aan de mooie zwarte kleur.

...

De Zak van Zuid Beveland is hét gebied waar Zwarte bessen worden geteeld. 350 hectares met struiken van de bes. Zeker nu we zoveel zon uren hebben in dit gebied. Het is ook een deel van ons mooie Landschapspark Borsele.

Zwarte bessen oogst is in begin juli.

Zwarte bessen groeien uitermate goed in een zeeklimaat op de lichte zeeklei. De struiken staan in rijen, waardoor zij makkelijk toegankelijk zijn voor de zon en machines. De teelt oogst men grotendeels mechanisch.
De bessen bevat hoge anti-oxidatiewaarde. En heeft eigenlijk de hoogste waarde hiervan.  Maar ook vitamine C en mineralen.

Van Zwarte bessen komt ook de heerlijke Cassis. Wist je dat ze het ook verwerken in lippenstift.  In de farmaceutische industrie gebruikt men ook veel Zwarte Bessen.

Zeeuwse Zwarte Bessendrank is ook in kleine flesjes  leverbaar.

Meer weten over de Zwarte Bessen. Coöperatieve Nederlandse bessentellers.

Ook Zwarte bessen zijn een eerlijk, maar ook heerlijk Zeeuws streekproduct.

De Zwarte bessensap is ook te verkrijgen in flesjes van 0.25 Ltr. 


Extra informatie

Gewicht 1.2 kg
Zeeuwse Streekproducten

Zwarte bessensap