van Ton mannen mosterd

2.50

Mannen mosterd. Ambachtelijke gemaakt bij Ton.  Mosterd uit het Zeeuwse land.  Mosterd van Ton  is topkwaliteit. Natuurlijk heb je  voor Mannen mosterd een perfecte kwaliteit nodig. Kraalpotje met 150 gram heerlijke mosterd.

Op voorraad

Art.nr.: 85148022 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

van Ton mannen mosterd.

van Ton Mannen mosterd. Dat is pas mosterd. Niet elke mosterd kun je Mannen mosterd noemen. Ambachtelijke gemaakt bij Ton.  Toch is een goed recept van belang. Zeker bij een goede mosterd uit het Zeeuwse. Want mosterd van Ton  is topkwaliteit. Natuurlijk heb je  voor Mannen mosterd een perfecte kwaliteit nodig.
...

Kwaliteit.

Ook dit is wel een mosterd die met recht kwaliteit mosterd mag noemen. In het Kralenpotje, met van Ton mannen mosterd, zijn de Mosterdzaadjes goed te zien. Dat geeft aan dat we redelijk grove mosterd hebben.

Ingrediënten zijn onder andere Curcuma, Honing en natuurazijn. Natuurlijk ook Mosterdzaad. Verder meerdere kruiden en specerijen. Maar natuurlijk de liefde en vakmanschap van Ton zit in de mosterd.

Tip voor gebruik van mosterd.

Tip: Mosterdsoep met prei, spek en uiteraard van Ton Mannen mosterd.
Smaakt ook goed bij een lekker porti bitterballen of croquet.  Of wat te denken bij een blokje jonge kaas en een heerlijk Zeeuws biertje.

Maar ook een aanraders zijn de oud Hollandse mosterd van Ton  en de Heerlijke Knoflookmosterd.

Ambachtelijk.

De ambachtelijke mosterdmakerij, die deze mosterd maakt, staat in het Zeeuwse stadje Zierikzee. Aan de voet van de Zeelandbrug.

De producten van TON zijn niet voor iedereen. Wel voor mensen die genieten van goed eten bekroond met een heerlijke, eerlijke saus. (tekst van de site van Ton)

Ook dit is een Zeeuwse streekproduct van hoge kwaliteit.

Deze, van Ton mannen mosterd is zowel online te verkrijgen, als ook in onze klompenwinkel. Deze kun je vinden aan de rand van het dorp Heinkenszand. Dat op zijn buurt weer aan de rand van het landschapspark Borsele ligt. In onze winkel zijn nog meer Zeeuwse streekproducten te verkrijgen. Ook Zeker Zeeuws producten.

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.


Extra informatie

Gewicht 0.3 kg
Zeeuwse Streekproducten

Mosterd

Andere suggesties…