Zwarte bessen drank 25 cl

Zeeuwse zwarte bessen drank. Gemaakt van Zeeuwse Zwarte bessen. Zwarte bessen herkenbaar aan de mooie donker rode kleur. Flesje met 240 ml sap.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Beschrijving

Zwarte bessen drank 25 cl. Bovendien gemaakt van Zeeuwse Zwarte bessen.  Je kunt het sap onder andere puur maar ook verdunt drinken. Want dit sap is  gezond en puur natuur.

...

Zwarte bessensap is lekker maar ook gezond. Zo bevatten deze bessen  anti-oxidanten.

Zwarte bessen vindt je in allerlei producten terug. Waarbij bekende producten zijn Cassis, jam, yoghurts. Bijzonder is dat zwarte bessen een hele sterke kleurstof hebben. Hierdoor verwerkt men Zwarte bessen in lippenstift.

De teelt van zwarte bessen
Zwarte bessen groeien uitermate goed in een zeeklimaat op de lichte zeeklei.  Ook de struiken staan in rijen geteeld . Waardoor zij makkelijk toegankelijk  zijn voor de zon en machines. De teelt wordt grotendeels mechanisch uitgevoerd. Er zijn vele soorten Zwarte Bessen. Dit is om de kwaliteit steeds te verbeteren.  Vitamine C Suikergehalte en anti-oxydanten.

Van alle groenten en fruit hebben zwarte en blauwe bessen de hoogste anti-oxydatiewaarde. Dat is gunstig, omdat anti-oxydanten de vorming van vrije radicalen tegengaan. Vrije radicalen worden in de geneeskunde beschouwd als belangrijke veroorzakers van verouderingsprocessen, kanker en hart- en vaatziekten. Vaststelling op de Tweede Studiedag Houtig Klein fruit in Sint-Truiden.(tekst van de Coöperatie Nederlandse bessentelers).

Zo is er de Zwarte bessen drank 25 cl. Maar is er ook  de Zwarte bessen drank .

Verder is er ook heerlijk frisse appelsap.

En een echt Zeeuws streekproduct. Ook te verkrijgen in onze Klompenwinkel in Heinkenszand.

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.


Extra informatie

Gewicht 0.4 kg
Zeeuwse Streekproducten

Sappen

Andere suggesties…