Kleine Schorre Rivaner 2022

Kleine Schorre Rivaner 2022 is een heerlijke witte wijn. Wijn van het alom bekende de Kleine Schorre. Van het eiland Schouwen Duiveland. Rivaner is de jongste, maar ook bekendste,  van de Kleine Schorre. Deze prachtige witte wijn van Zeeuwse bodem is een witte wijn, zoals witte wijn bedoeld is.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: Rivaner Categorie:

Beschrijving

Kleine Schorre Rivaner 2022.

Kleine Schorre Rivaner 2020 is een heerlijke witte wijn. Wijn van het alom bekende de Kleine Schorre. Van het eiland Schouwen Duiveland. Rivaner is de jongste, maar ook bekendste,  van de Kleine Schorre. Deze prachtige witte wijn van Zeeuwse bodem is een witte wijn, zoals witte wijn bedoeld is. De wijngaard is een van de grootste wijngaarden van Nederland. Maar ook met één van de meeste zon uren

...

Meer Zeeuwse wijnen

Allereerst de wijnen van En Passant. Een topper is de En Passant witte wijn.  Verder zijn er ook de wijnen van de Biezenhof.

Zeeuwse Streekproducten eerlijk en heerlijk.

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Daarom is Zeeland ook bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.


Extra informatie

Gewicht 1.2 kg
Zeeuwse Streekproducten

Witte wijn