Roze geschilderde kinderklompjes

Roze geschilderde kinderklompjes. Effen gekleurde klompjes. Leverbaar in de kindermaten tot maat 25.  Klompjes met een spitsneusje. Ook een mooi kraamcadeau.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 810010 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Roze geschilderde kinderklompjes. Klompjes met een frisse kleur. Echte meiden klompjes.

Roze kinderklompjes. Leuk fris kleurtje roze. Bovendien roze is een blitse kleur.  Roze Kinderklompjes speciaal voor iedereen die houdt van roze.

Bovendien zijn de klompjes leverbaar tot en met schoenmaat 25. Maar zijn ze ook te bestellen in grotere maten.
Mail ons info@klompen.com of bel ons gewoon. Tijdens kantoor uren  0113 561438.

We schilderen de klompen voor je en een week later, of zo mogelijk eerder zijn ze klaar.
Roze geschilderde kinderklompjes hebben een spits neusje. Hierdoor oogt het klompje ranker.

...

Maat

TIP: Voor de juiste maat klompen, meet de lengte van je voet + 0.5 cm. Dan kan het bijna niet missen voor de juiste maat klompen.

Voor de juist maat van de klompjes? Meet de lengte van de voet, reken daarbij 0.5 cm en u hebt de juiste maat. Schoenmaat en klompmaat komen bij houten  kinderklompjes niet overeen. De kinderklompjes vallen 1 tot 2 maten groter uit.

Ook zijn er nog meer kleuren. Waaronder appeltjes klompjes maar ook Oranje, blauw, licht blauw.  Zijn goed voor de voeten. Goede steun aan de voet.  Maar ook het afwikkelen van de stap is goed met de klomp. Zodat de achillespees wordt geactiveerd.

Bovendien zijn makkelijk aan en uit te doen. Geen veters strikken. Dus je kunt al klompjes dragen voor je een strikdiploma hebt.  Kortom, makkelijk schoeisel voor iedereen.

Waar zijn de tijden gebleven dat kinderen nog op klompjes naar school gingen. En er een rij klompjes onder de kapstok stonden.  Dat kinderen al rennende en spelende op het houten schoeisel rond liepen. En je al van ver kon horen waar ze waren.

Terug kijkend op oude foto’s zie je vaak dat bijna iedereen op klompen liep. Overigens liepen de kinderen toen niet op Roze geschilderde kinderklompjes. Maar gewoon niet geschilderde klompen.

Wilt u meer lezen over klompen lees dan op Klompen.info

KLOMPEN NATUURLIJK GOED.


Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Kleur

Roze

Hout soort

Populierenhout