Appeltjes groene kinderklompjes

Appeltjes groene kinderklompjes. Leuk fris kleurtje groen. Mint groene kleur . Deze effen klompjes zijn te koop tot en met schoenmaat 25.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 81008 Categorie:

Beschrijving

Appeltjes groene kinderklompjes. Ook dit is een fris kleurtje groen.  Mooie klompjes voor de kinderen. Effen geschilderde mint groene klompjes. Leverbaar tot en met schoenmaat 25.
De kinderklompjes hebben spits neusje. Hierdoor oogt het klompje ranker.

Voor de juist maat van de klompjes? Meet de lengte van de voet, reken daarbij 0.5 cm en u hebt de juiste maat.  Naast deze kleur zijn de houten kinderklompjes, ook nog in meer kleuren te koop. Waaronder roze klompjes. Maar ook oranje, rood,  lichtblauw en nog meer kleuren
...

Klompen zijn goed voor de voeten. Goede steun aan de voet.  Maar ook het afwikkelen van de stap is goed met de klomp. Zodat de achillespees wordt geactiveerd.

Appeltjes groene kinderklompjes. Deze zijn standaard leverbaar tot  en met de maat 25. Maar ook te bestellen in alle andere maten. Of wilt u er een naam op.  Bel ons 0113 561438 of mail ons info@klompen.com.

Klompjes zijn in de winter lekker warm. Omdat het hout de warmte van de voet vasthoudt. Maar ook neemt de klomp transpiratie vocht op.

TIP: Wat je eigenlijk ook moet weten bij de keus van klompen kopen. Koop nooit de klompen veel te groot. Een halve centimeter groter dan de voet is de juiste maat. Wil je toch wat ruimer kopen omdat kinderen vaak een groei spurt hebben.  Doe dan tot maximaal 1 centimeter. Als de klomp groter is. Is dat niet alleen de lengte. Maar ook de breedte. En dan zitten de klompen te los aan de voet.
Wij maken de maat klompen nog per halve centimeter.


Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Kleur

Appeltjes groen

Hout soort

Populierenhout