Schoenklompen met bloemetjes print

Schoenklompen met bloemetjes print. De leren kap is wit met een bloemetjes. Het voetbed is van hout met PVC zooltjes en het is een Nederlands product. Al leverbaar vanaf maat 25. Prima orthopedische pasvorm.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 830012 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Schoenklompen met bloemetjes print. Leuke dames schoenklomp wit, met bloemetjes motief. De kap is gemaakt van echt leer.   De schoenklompen hebben een open hiel. Vrije tijds schoeisel voor dames en natuurlijk ook voor de aller jongste dametjes.  Al leverbaar vanaf maat 25. Zowel voor je vrije tijd als voor het werk. Gewoon, omdat ze lekker lopen. Simson schoenklompen met orthopedisch voetbed. Model 950 bloemetjes motief. Gemaakt in Nederland.

...

Schoenklompen met bloemetjes print

Allereerst een mooi product van de Simson schoenklompen fabriek.  Daarnaast een mooie vrolijke print. Lekker frisse kleuren. Weet je, het is een goed product. Verder heeft het een goede orthopedische pasvorm. Daarbij komt ook dat het een betaalbare schoenklomp is. Schoenklompen met bloemetjes print zijn dus mooi, leuk met frisse kleuren. Maar ook goed voor je voeten.

Optimaal loop plezier.

Eerst is van belang, het geselecteerd hout voor de schoenklompen is o.a. populierenhout en staat bekend om haar geringe gewicht. Dat is ook de basis voor de Simson schoenklomp. Optimaal loopplezier, door het hout dat zomers koelte biedt en ’s winters warmte.
Daarbij heeft heeft zool ook een perfecte orthopedische pasvorm.

Schoenklompen hebben rund lederen boven kap

Van der Velden Footwear levert de Simson schoenklomp, allereerst met een orthopedische pasvorm. Dan ook nog eens met rund lederen boven kap en verder in diverse kleuren en afwerkingen. Zoals de Schoenklompen met bloemetjes print.

Mooi is ook de uitvoering in het rood gelakt.  Wat voor dames en meisjes die flitsende schoenklompen zoeken.  ook een mooi schoeisel is.

Pas de schoenklomp

Kom naar de klompenwinkel om deze perfecte orthopedische schoenklompen te passen.
Klompenmakerij Traas Westdijk 3 4451 RD Heinkenszand.


Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Assortiment schoenklompen

Open hiel houten zool

Kleur

Wit

Print

Bloemetjes, roosjes

Andere suggesties…