Schoenklompen met bloemetjes print

34.9539.95

Schoenklompen met bloemetjes print. De leren kap is wit met een bloemetjes. Het voetbed is van hout met PVC zooltjes en het is een Nederlands product.

Wissen
Art.nr.: 830012 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Schoenklompen met bloemetjes print. Leuke dames schoenklomp wit. Met bloemetjes print. De kap is gemaakt van echt leer.   De schoenklompen hebben een open hiel. Vrije tijds schoeisel voor dames en natuurlijk meisjes. Zowel voor je vrije tijd als voor het werk. Gewoon, omdat ze lekker lopen. Simson schoenklompen. Model 950 bloemetjes print. Gemaakt in Nederland.

...


Mooi product van de Simson schoenklompen fabriek.  Weet je, het is een goed product. Daarbij heeft het een goede pasvorm. Door het orthopedie voetbed. Daarbij komt dat het ook een betaalbare schoenklomp is. Schoenklompen met bloemetjes print zijn dus mooi. Maar ook goed voor je voeten.
Simson schoenklompen herken je aan de goede pasvorm.
Het geselecteerd hout voor de schoenklompen is o.a. populierenhout. Staat bekend om haar geringe gewicht. Dat is de basis voor de Simson schoenklomp. Optimaal loopplezier, door het hout dat zomers koelte biedt en ‘s winters warmte.

De standaard Simson schoenklompen hebben een PVC loopzool en dito hak. Deze zool hebben de schoenklompen met bloemetjes print ook.
De speciale Simson schoenklompen zijn voorzien van Polyurethaan onderwerk waardoor comfortabel lopen en een lange levensduur van het schoeisel gewaarborgd zijn.

Van der Velden Footwear levert de Simson schoenklomp met rund lederen boven kap.  In diverse kleuren en afwerkingen. Zoals de Schoenklompen met bloemetjes print.

Mooi is ook de uitvoering in het rood gelakt.  Wat voor dames en meisjes ook een mooi schoeisel is.


Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Assortiment schoenklompen

Open hiel houten zool