Schoenklompen rood met openhiel

Schoenklompen met houten zool. En een rood leren kap. Leverbaar in de maten van 35 tot en met 43. De kap is van rood leer met een laklaag. Een orthopedisch voetbed in deze schoenklompen.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 830013 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Schoenklompen rood met openhiel. Rood leren gelakte kap.  De schoenklomp heeft een open hiel. Vrije tijds schoeisel. Zweedse klompen gemaakt in Nederland. Voor  in de tuin. Ook voor het werk. Gewoon, omdat ze lekker lopen. Simson schoenklompen. Model 950 rood.

...


Mooi product van de Simson schoenklompen fabriek.  Weet je, het is een goed product. Heel belangrijk is het voetbed met een goede pasvorm. Uiteraard komt dit door  het orthopedie voetbed. Daarbij komt dat het ook een betaalbare schoenklomp is. Schoenklompen rood met openhiel zijn flitsend mooi. Maar ook goed voor je voeten.
Simson schoenklompen herken je aan de goede pasvorm.
Het geselecteerd hout voor de schoenklompen is o.a. populierenhout. Staat bekend om haar geringe gewicht. Dat is de basis voor de Simson schoenklomp. Optimaal loopplezier, door het hout dat zomers koelte biedt en ’s winters warmte.

De standaard Simson schoenklompen hebben een PVC loopzool en dito hak. Deze zool hebben de schoenklompen met bloemetjes print ook.
De speciale Simson schoenklompen zijn voorzien van Polyurethaan onderwerk waardoor comfortabel lopen en een lange levensduur van het schoeisel gewaarborgd zijn.

Van der Velden Footwear levert de Simson schoenklomp met rund lederen boven kap.  In diverse kleuren en afwerkingen. Zoals de Schoenklompen met bloemetjes print.

Mooi is ook de uitvoering  met de bloemetjes print.  Wat voor dames en meisjes ook een mooi schoeisel is.

Schoenklompen rood met openhiel kopen in onze klompenwinkel kan natuurlijk ook.  Je bent altijd welkom in Heinkenszand.


Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Assortiment schoenklompen

Open hiel houten zool