Senseo schortenbont mok

Senseo mok in schortenbont print. Leuke mok met de tekst “Mokoké” in 3D print.  Schorten bont print is als het patroon van de Zeeuwse boerinnen schorten.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 82198009 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Senseo schortenbont mok. De schortenbont print is met een knipoog naar het schorten bont. Naar de Zeeuwse boerinnen in kledendracht. Op de schortenbont mok de in 3D de tekst MokOKé
MokOKé is Zeeuws voor Moet ik ook hebben.

...

De Senseo schortenbont mok is voorzien van MokOKé logo in 3D. MokOKé is een Zeeuwse uitspraak voor; wil ik ook hebben. In het logo is de Zeeuwse knop verwerkt. Naast het MokOKé logo is de Senseo knop volledig voorzien van Zeeuws schortenbont patroon.
Naast dat de Zeeuwse knop, die tegenwoordig is uitgegroeid tot het symbool van Zeeland, die van oudsher een klederdracht sieraad is. Is ook het schortenbont motief een ouderwets Zeeuws patroon welke voor de Zeeuwse klederdracht gebruikt werd. Het schortenbont patroon werd ingeweven in stevig katoen, om zodoende te kunnen worden gebruikt als (werk)schort over de klederdracht. En is daarmee naast de Zeeuwse knop een echt kenmerkende creatie uit de Zeeuwse geschiedenis.

Het patroon is op hoogwaardige wijze verwerkt.  Waardoor de Senseo schortenbont mok een lange levensduur heeft. Maar ook vaatwasser bestendig  is.

Deze mok is ook te verkrijgen in de uitvoering met de Zeeuwse knop.


Extra informatie

Gewicht 0.3 kg
Souvenir

Mok