Senseo mok “Mokoké”

Senseo mok “Mokoké”. Deze zwarte Senseo mok heeft witte afbeeldingen van de Zeeuwse knop. Een artikel uit de Zeeuwse Belle compagnie collectie.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 82189001 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Senseo mok “Mokoké” De Nederlandse tekst bekend, “wil ik ook hebben”. Mooi Senseo mok van de  Zeeuwse belle knop compagnie. Met de print van de Zeeuwse knop op de Senseo mok. Zeeuwse knop is terug te vinden op vele artikels.

...

Belle knoppe

De Belle Knoppe MokOKé Senseo mok. Natuurlijk voorzien van MokOKé logo in 3D. Bijzonder, MokOKé is een Zeeuwse uitspraak. Met als betekenis, wil ik ook hebben. Bijzonder is ook dat de Zeeuwse knop verwerkt is in het Zeeuwse MokOKé logo. En uniek de Senseo mok is volledig voorzien van Belle Knoppe patroon. En op een hoogwaardige wijze gemaakt. Zodat de mok een lange levensduur heeft en vaatwasser bestendig is.

Online

Naast dat je de mok online kunt bestellen.  Kun je de Senseo mok “MokOké”  natuurlijk ook kopen in onze klompenwinkel.

Ook is er de mooie mok met de Zeeuwse knop.

Zeeuwse kledendracht

De Zeeuwse knop is verbonden aan de Zeeuwse kledendracht. Deze Zeeuwse knoop hoort bij de dracht van de mannen. Uniek is de knopen werden gedragen op de broekriem.  Waarbij elke regio of stad herkenbaar was aan de vorm van de Knoop. En werden alleen op zon- en feestdagen gedragen.


Extra informatie

Gewicht 0.3 kg
Souvenir

Mok