Vermeersen blond bier

Blond bier van Vermeersen. Inhoud 25 cl Alcohol 6.5 %  Bitterheid 20 EBU . Een heerlijk stevig blond biertje. Een mooi klassiek blond bier met een gistrijk bouquet. Het bier heeft een geheel eigen receptuur gekregen en maakt deel uit van het vaste assortiment van de brouwerij.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 8600010 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Vermeersen blond bier. Een heerlijk blond biertje van Zeeuwse bodem. Gebrouwen in de mooiste bierbrouwerij in Zeeland. Het is een zacht biertje met een mooie afdronk.

...

Weer een mooi product van Brouwerij Vermeersen uit Hulst. Alle bieren van Vermeersen zijn Zeker Zeeuws bieren.  Dat geeft aan dat het van Zeeuwse producten is gemaakt. En dat het ook gebrouwen is in Zeeland.
Vermeersen blond bier. Een mooi klassiek blond bier met een gistrijk bouquet. Gebrouwen op verzoek van afnemers van de brouwerij. Aanvankelijk werd het gebrouwen als een melange van tripel en Pilsener. Later heeft het bier een geheel eigen receptuur gekregen en maakt het deel uit van het vaste assortiment van de brouwerij.

Wat is er mooier om een biertje te drinken dat ambachtelijk gebrouwen is. Naar een recept dat al heel lang gemaakt is door de brouwers van Vermeersen. Bier dat met veel passie is gemaakt. Net als alle andere bieren. Met een wat hoger alcohol percentage als een standaard blond biertje 6.5%.  Door dit alles is het Vermeersen blond bier een topper in zijn soort.

Wat ook een heerlijk blond bier uit ons assortiment is de Zeeuws Biergenot Zeeuwse blonde.

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.

Dit product bevat alcohol.

Geen 18, geen alcohol

Alcohol drink met mate

 

 


Extra informatie

Gewicht 0.4 kg
Zeeuwse Streekproducten

Bieren

Andere suggesties…