Vermeersen blond bier

1.80

Blond bier van Vermeersen. Inhoud 25 cl Alcohol 6.5 %  Bitterheid 20 EBU . Een heerlijk stevig blond biertje. Een mooi klassiek blond bier met een gistrijk bouquet. Het bier heeft een geheel eigen receptuur gekregen en maakt deel uit van het vaste assortiment van de brouwerij.

Uitverkocht

Art.nr.: 8600010 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Vermeersen blond bier. Een heerlijk blond biertje van Zeeuwse bodem. Gebrouwen in de mooiste bierbrouwerij in Zeeland. Het is een zacht biertje met een mooie afdronk.

...

Weer een mooi product van Brouwerij Vermeersen uit Hulst. Alle bieren van Vermeersen zijn Zeker Zeeuws bieren.  Dat geeft aan dat het van Zeeuwse producten is gemaakt. En dat het ook gebrouwen is in Zeeland.
Vermeersen blond bier. Een mooi klassiek blond bier met een gistrijk bouquet. Gebrouwen op verzoek van afnemers van de brouwerij. Aanvankelijk werd het gebrouwen als een melange van tripel en Pilsener. Later heeft het bier een geheel eigen receptuur gekregen en maakt het deel uit van het vaste assortiment van de brouwerij.

Wat is er mooier om een biertje te drinken dat ambachtelijk gebrouwen is. Naar een recept dat al heel lang gemaakt is door de brouwers van Vermeersen. Bier dat met veel passie is gemaakt. Net als alle andere bieren. Met een wat hoger alcohol percentage als een standaard blond biertje 6.5%.  Door dit alles is het Vermeersen blond bier een topper in zijn soort.

Wat ook een aanrader van Vermeersen is Vermeersen in de Gloria.


Extra informatie

Gewicht0.4 kg
Zeeuwse Streekproducten

Bieren