Zeeuwse knop opener

Opener van een Zeeuwse knop. Van metaal in een robuuste vorm. Tevens een sleutelhanger. Een sieraad op uw bar. Leuk om te krijgen. Maar ook leuk om te hebben. Verpakt in een mooi zwart doosje. Gelijk een leuke cadeau verpakking.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 82148003 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Zeeuwse knop opener. Gemaakt van zwaar, tevens is deze opener gemaakt van verchroomd metaal. Daarom een sieraad op je bar. Robuust en 7 cm groot. Is tevens een sleutelhanger.
Luxe opener met een mooie Zeeuwse knop.
Uit de zelfde collectie hebben we ook de prachtige  Zeeuwse knop wijnstop.

...

Daarnaast is het een sieraad op de bar. Bovendien door zijn grote vorm niet over het hoofd te zien. Want goed gereedschap is het halve werk.

Deze Zeeuwse knop opener is van metaal gemaakt.  Een afgeleide van de Zeeuwse knoop. Zoals de geschiedenis leert. Al in de 17e eeuw gedragen door onder ander Michiel de Ruyter.  En ook gedragen door boeren op hun broekband. Enerzijds om de broek dicht te houden. Elke regio of stad had zijn eigen vorm van de Zeeuwse knop.

Maar ook is het Zeeuwse knopje een plant die bloemetjes geeft die lijken op een boeren knop. Terwijl het plantje te vinden is van de Pyreneeën tot ver in Rusland.

Enerzijds mooi om te geven. Anderzijds mooi om te krijgen.


Extra informatie

Gewicht 0.3 kg
Zeeuwse knop

Metaal, Opener

Andere suggesties…